Marka iyi markadır modeli ise iyi testlerde gayet iyi sıcaklıklarıBeni asrock ekran kartı düşündürdü biraz marka nasıl diye onun dışında mükemmel sistem bence (alacaksan hava soğutma da al işlemciye)
Marka iyi markadır modeli ise iyi testlerde gayet iyi sıcaklıklarıBeni asrock ekran kartı düşündürdü biraz marka nasıl diye onun dışında mükemmel sistem bence (alacaksan hava soğutma da al işlemciye)
https://www.sinerji.gen.tr/cooler-m...-1700p-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-37906Arkadaşlar sinerjideki soğutucu lardan onerirseniz montajlatirim ben bilmiyorum takmayi
Sinerjideki sıvı sogutmalardan hangisini önerirsiniz 5600 için montajlatirim ben bilmiyorum montaji
çok pahalı ve güçlü soğutucu değil bu daha iyihttps://www.sinerji.gen.tr/cooler-m...-1700p-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-37906
Hiç gerek yok se 214xt varken ama illaki alıcaksan bu yeterlidir.
Hocam ben işlemcim 70 üstüne kolay kolay çıkmasını istemiyorum(takintiliyim) bu okadar performans verirmihttps://www.sinerji.gen.tr/cooler-m...-1700p-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-37906
Hiç gerek yok se 214xt varken ama illaki alıcaksan bu yeterlidir.
Se 214xt ile yük altına girmediği sürece 70 i geçtiğini görmedim daha.Hocam ben işlemcim 70 üstüne kolay kolay çıkmasını istemiyorum(takintiliyim) bu okadar performans verirmi
Hocam ben işlemcim 70 üstüne kolay kolay çıkmasını istemiyorum(takintiliyim) bu okadar performans verirmi
hocam bu soğutucu daha güçlü eğer o kadar çıkacaksanızHocam ben işlemcim 70 üstüne kolay kolay çıkmasını istemiyorum(takintiliyim) bu okadar performans verirmi
Knk anladım ama ben sinerjiden alayım orda montajlarlar bilmiyorum takmayiSe 214xt ile yük altına girmediği sürece 70 i geçtiğini görmedim daha.
eğer ayrı alırsan montajlamıyorlar özelleştirme kısmından işlemci soğutucu kısmını seçmen lazımKnk anladım ama ben sinerjiden alayım orda montajlarlar bilmiyorum takmayi
Bu nasıl biliyomusun
![]()
NZXT T120 Black RGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
NZXT T120 Black RGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
kanka çok kolay izleyip takarsın vid en kötü pc ciye gidersin se214xtArkadaşlar sinerjideki soğutucu lardan onerirseniz montajlatirim ben bilmiyorum takmayi
Sinerjideki sıvı sogutmalardan hangisini önerirsiniz 5600 için montajlatirim ben bilmiyorum montaji
Kanka.sen bana sinerjiden öner burda düzgün pc ci yokkanka çok kolay izleyip takarsın vid en kötü pc ciye gidersin se214xt
kankam adamlar soğutmayı zaten montesiz yolluyor kendin yaprsınKanka.sen bana sinerjiden öner burda düzgün pc ci yok
? istesem takmazlarmikankam adamlar soğutmayı zaten montesiz yolluyor kendin yaprsın
yok? istesem takmazlarmi
Neden öyle hocam biliyormusunuz
Sıkıntı yaptığına değmez bir sürü videosu var youtubda, kolay bir şekilde takabilirsin aslında.Neden öyle hocam biliyormusunuz
Sıkıntı yaptığına değmez bir sürü videosu var youtubda, kolay bir şekilde takabilirsin aslında
eğer ayrı alırsan montajlamıyorlar özelleştirme kısmından işlemci soğutucu kısmını seçmen lazım
Hocalarım bunlar var özelleştirme de
Sanırım V2 oldukları için guvenebilirmiyim
![]()
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
kankam kazık yiyeceksin git yt den izle tak
![]()
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sanırım V2 oldukları için guvenebilirmiyim
Tamam knk öyle yapicam sonra alicam soğutma yikankam kazık yiyeceksin git yt den izle tak