Mümkün olan en doğru tahminleri yapmak için sistemin ve satılacak ürünlerin ayrıntısı lazım. Ayrıca Laptop fiyatları özellikler daha düşük olsa bile fiyatlar daha yüksektir.2 ay önce almıştım. 2k Casper monitör klavyesi mausu tam takip satıp dizüstü laptop almak istiyorum . Kaç lira eder acaba? Eşdeğer bı laptop hangisi seçilmeli. Takas için ilanlara fiyat vermek için
Parçaları söylemeyecekmisin?
Kasası Cougar MX660 ile değiştirilmiş.
Sana helal olsun valla. Her soruya cevap vermeye yetisiyosun . Teşekkür ederim. Varsa soran eden olur uygun fiyatlı vericem.
Kasası Cougar MX660 ile değiştirilmiş.
Bence güzel fiyat biçtiniz , bu sistemi almayan kaybeder denilebilir.16 ram. 5600 ryzen işlemci. 6750 xt ekran kartı. Kasayı yükselttim sadece. Yanında 27inc 2k Casper monitör. Preo RGB klavye. Rival 3 mause . Hepsini 18000 vericem
Sana helal olsun valla. Her soruya cevap vermeye yetisiyosun . Teşekkür ederim. Varsa soran eden olur uygun fiyatlı vericem.
Sadece monitör garantisi yok. Ama cizigi vudu da yok. Yeni gibi. Diğer her parça iki aylık. Kutuları faturaları varBence güzel fiyat biçtiniz , bu sistemi almayan kaybeder denilebilir.
Yani sıfır gibi sayılır. Bu fiyata 6750XT bir sistem gelse bile 2K monitör alınmaz ekipmanlar için ayrı bütçe gerekir. Yine diyorum bence güzel fiyat.Sadece monitör garantisi yok. Ama cizigi vudu da yok. Yeni gibi. Diğer her parça iki aylık. Kutuları faturaları var