7.1 mi acaba?

Clork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba sevgili hocalar.
Yaklaşık 1 hafta önce Rampage alpha x sanal 7.1 kulaklık aldım ve yazılımını da kurdum.Kulaklığın müziklerde filmlerde vs.sesi güzel veriyor ancak benim sorunum farklı.Yazılımından 7.1 aktif edip pubg mobile oynadığımda tam sağ ve soldan gelen sesleri bet algılıyorum ama sağ çarpraz veya sol çarpraz yada işte sol arka falan bet anlayamıyorum.Bu 7.1 yazılımında yerlerinde değişiklik yapılabiliyor.Acaba 7.1 yerlerini.mi değiştirmeliyim yoksa kulaklıkda bir sıkıntı mı vardır?Önerdiğiniz 7.1 ayarları neler acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yazılım ile alakalıdır. Kulaklık yazılım ile sanal 7.1 destekli kulaklıkta sorun yok. Yazılımdan kapatıp birde Windows 'un kendi 7.1 ayarları ile deneyin sonuç aynı ise aynı kulaklığı kullanan birisinden yazılım ayarı taktikleri alabilrsiniz. Bu arada yazılımda 3D adında bir ayar varsa onu açın oda baya işe yarar duyma eşiğinizde. Window 10 da sağ alttaki ses ikonuna sağ tıklayıp Uzamsal ses ayarını Kulaklıklar için Windows Sonic yaparsanız 7.1 aktif olur Windows tarafından. Eğer yazılım ile açtıysanız bunu kapatın Windows ile açtıysanız yazılımdan kapatın.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bu sorunu forumda başka bir üyemiz daha yaşamıştı. Sorunu kulaklığınız yazılımını güncelleyerek çözdü. Zamanında bizde incelemiştik.

ZXz0rz.jpg

KS

Clork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Segment bilgisayar'ın resmi sitesinden indirdim yazılımı.En güncel versiyonu değil midir?
Bu arada windows un ses ayarına sağ tıklayıp sonic yapınca sonuç değişmedi.Artık benim kulaklarımmı sorunlu diye düiünmeye başladım :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Clork' Alıntı:
Segment bilgisayar'ın resmi sitesinden indirdim yazılımı.En güncel versiyonu değil midir?
Bu arada windows un ses ayarına sağ tıklayıp sonic yapınca sonuç değişmedi.Artık benim kulaklarımmı sorunlu diye düiünmeye başladım :)

Yazılım kaynaklıdır büyük ihtimal ile ben biraz araştırıp size güncel yazılım hangi versiyon numarasına sahip yazarım kontrol edersiniz.

KS

Clork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yazılımı tekrar indirip kurduğumda sağ çarpraz veya sol çarpraz dan gelen sesleri algıladım.Ancak bu seferde tam arkamdan gelen sesler sanki tam önümdeymiş gibi ses çıkarıyor.Bunun 7.1 ayarkarından düzeltilebilmesi mümkün mü?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Clork' Alıntı:
Yazılımı tekrar indirip kurduğumda sağ çarpraz veya sol çarpraz dan gelen sesleri algıladım.Ancak bu seferde tam arkamdan gelen sesler sanki tam önümdeymiş gibi ses çıkarıyor.Bunun 7.1 ayarkarından düzeltilebilmesi mümkün mü?

Biraz kurcalayın ama sanırım yazılım kulaklığınızı tanımıyor sorun bundan kaynaklı gibi yoksa bu kadar uğraştırmaması gerekir.

KS

Clork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam yazılımın kulaklığı algıladığına eminim.Kulaklığı takıp yazılımı açtığımda efektler ekleyebiliyor ve 3d'yi açıp kapatabiliyorum.7.1 ayarlarını kurcalamayı deniyeceğim.7.1 ayarlarında noktaların gösterldiği yerde tam arakda nokta bulunmuyor.Noktaları arkaya yaklaştırmayı deneyeceğim.O da olmazsa sanırım 7.1'in sanal olmasından kaynaklanıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri