7.700TL VOK Rise sistem nasıl?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Cvp: 7.700TL VOK Rise sistem nasıl?

Parça bileşenleri çok kaliteli tercih edilmiş. Fiyat aralığı da gayet güzel. Hepsini tek tek kendiniz toplamaya çalışsanız 9K buluyor. Kasa da ThermalTake + 650W PSU daha ne olsun. Ama tabi stoklar hemen bitmiş.

Oyun tarafına gelecek olursak;

Her ne kadar ilk çıktığında yurt dışında kabul görmeyip "trash gpu" olarak nitelendirilse de, Türkiye gibi ülkelerde kapış kapış gidiyor.

Pek çok oyunu 1080P Ultra ve High ayarlarda oynayabilirsiniz. Buna RDR2, The Withcher 3 gibi oyunlar da dahil. 80+FPS alayım derseniz orta ayarlarda oynayabilirsiniz. Şöyle bir benchmark testi bırakayım;

[video=youtube]https://youtu.be/u_07TjySyP4[/video]

KS

bchangiir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: 7.700TL VOK Rise sistem nasıl?

OceanLaB' Alıntı:
Parça bileşenleri çok kaliteli tercih edilmiş. Fiyat aralığı da gayet güzel. Hepsini tek tek kendiniz toplamaya çalışsanız 9K buluyor. Kasa da ThermalTake + 650W PSU daha ne olsun. Ama tabi stoklar hemen bitmiş.

Stoklar zamanla parça parça ekleniyor diye biliyorum. Medal x2'nin ilk çıktığı gün stoğu yoktu, birkaç gün sonra sabah erken bir saatte işe gitmek için kalktığımda kontrol etmiştim ve denk gelmiştim. Bu sistemin fiyatı gerçekten güzel, ben bunun üzerine 3.000 TL daha koyabilecek kadar bir bütçeye sahibim. Ama o parayla alınacak sistem bunun kadar f/p olmuyor ona üzülüyorum.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417

bchangiir' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Stoklar zamanla parça parça ekleniyor diye biliyorum. Medal x2'nin ilk çıktığı gün stoğu yoktu, birkaç gün sonra sabah erken bir saatte işe gitmek için kalktığımda kontrol etmiştim ve denk gelmiştim. Bu sistemin fiyatı gerçekten güzel, ben bunun üzerine 3.000 TL daha koyabilecek kadar bir bütçeye sahibim. Ama o parayla alınacak sistem bunun kadar f/p olmuyor ona üzülüyorum.

Evet maalesef olmuyor. Ancak 10-11K çıkabilecek bütçeniz varsa, almadıysanız bekleyin illaki yine bir sistem toplama rehberi denk gelir hocam GTX 1660, RTX 3050 gibi.

KS

bchangiir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

OceanLaB' Alıntı:
bchangiir' Alıntı:

Evet maalesef olmuyor. Ancak 10-11K çıkabilecek bütçeniz varsa, almadıysanız bekleyin illaki yine bir sistem toplama rehberi denk gelir hocam GTX 1660, RTX 3050 gibi.

Öyle bir rehber bekliyorum ama bir yandan insan korkuyor, bilgisayar fiyatları daha da artınca 11k para ile acaba bu sistemi alabilir miyiz diye :D.

bchangiir' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Öyle bir rehber bekliyorum ama bir yandan insan korkuyor, bilgisayar fiyatları daha da artınca 11k para ile acaba bu sistemi alabilir miyiz diye :D.
Şimdi bunu yazınca aklıma geldi 2 ay önce GTX 1660 superli sistem 8000tl kadar bir fiyata satılıyordu  :s

playersk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

OceanLaB' Alıntı:

Oyun tarafına gelecek olursak;

Her ne kadar ilk çıktığında yurt dışında kabul görmeyip "trash gpu" olarak nitelendirilse de, Türkiye gibi ülkelerde kapış kapış gidiyor.

Pek çok oyunu 1080P Ultra ve High ayarlarda oynayabilirsiniz. Buna RDR2, The Withcher 3 gibi oyunlar da dahil. 80+FPS alayım derseniz orta ayarlarda oynayabilirsiniz. Şöyle bir benchmark testi bırakayım;

[video=youtube]https://youtu.be/u_07TjySyP4[/video]

Hocam bizim giriş sistemi hakkında ipucu var mıdır? :))

xPoi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bu sistemde ekran kartından tam verimini alabilmek için anakartı  pcı 4.0 a yükseltmek gerekir mi yoksa bu şekilde devam edilir mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

6500 XT kartının tam performansından yararlanmak için her durumda PCIe 4.0 ara yüzünü kullanmanız gerekiyor evet.

Bu arada bu itopya firmasındaki sistem stokta yok bilginiz olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri