Öneri 7-8K PC Önerisi

israbest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba 7-8k civarına bir PC almak istiyorum hazır olursa süper olur beklentilerim valo cs GTA 5 Crysis 1-2-3
Call of duty serisi pes Outlast 1-2 ve hikayeli oyunlar bu oyunları low ayarlarda bile olsa 60fps oynamak
istiyorum önerebiliceğiniz ekran kartlı hazır sistem varmıdır şu an bunu bulabildim apu almak istemiyorum fakat sadece bunu buldum

Daha iyi sistem linklerini atarsanız iyi olur teşekkür ederim:'))

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

PSU olarak High Power 500w olan modeli seçerseniz kasa ve PSU olarak sizin attığınızdan daha iyi bir sistem oluyor. Bunu öneririm.

KS

israbest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Teşekkür ederim hocam dediğim oyunları oynarım değilmi sorunsuz ve ileride rx 6500 XT takmayı düşünüyorum darboğaz yapmadan calışır değilmi

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Teşekkür ederim hocam dediğim oyunları oynarım değilmi sorunsuz ve ileride rx 6500 XT takmayı düşünüyorum darboğaz yapmadan calışır değilmi
calıstırır herhangi bir sorun olmaz dediğin oyunlarıda oynatır

ghoststorm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba 7-8k civarına bir PC almak istiyorum hazır olursa süper olur beklentilerim valo cs GTA 5 Crysis 1-2-3
Call of duty serisi pes Outlast 1-2 ve hikayeli oyunlar bu oyunları low ayarlarda bile olsa 60fps oynamak
istiyorum önerebiliceğiniz ekran kartlı hazır sistem varmıdır şu an bunu bulabildim apu almak istemiyorum fakat sadece bunu buldum

Daha iyi sistem linklerini atarsanız iyi olur teşekkür ederim:'))

bir sıkıntı olmaz ayrıca 5600g 3070'e kadar besliyor darboğaz da olmaz ileride.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri