Soru +7 Ile Başlayan Numara Yazıyor Ne Yapmalıyım

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Merhaba,

Ben bir ürünu ilana koydum ve whatsapptan biri yazdi sorunu v.s varmi diye ama pp si yok ve +7 ile başliyor numarası bide sürekli cevrim ici oluyor sonrada cevrimdışı oluyor dòlandıŕıcı olabilirmi

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hiç risk alma engelle.

Aklıma şüphe düşen yerde asla durmam :cool:

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
r
Merhaba,

Ben bir ürünu ilana koydum ve whatsapptan biri yazdi sorunu v.s varmi diye ama pp si yok ve +7 ile başliyor numarası bide sürekli cevrim ici oluyor sonrada cevrimdışı oluyor dòlandıŕıcı olabilirmi
rusyanın alan kodu sahbndn de satcaksan pram güvende ile sat

KS

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
r

rusyanın alan kodu sahbndn de satcaksan pram güvende ile sat
sahibinden güvende ile satış istedi ama hayır dedim bide toplu mesaj atıyor nerdesiniz demişti ilk başta istanbul dedim bir zaman sonra yine nerdesiniz dedi ama hemen sildi ve ben olmaz güvende dedim ama yinede diyorki sipariş vermem için e postanız lazım

en sonunda aga anlamıyonmu olmaz diyorum dedim görüldü attı sadece

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
en iyisi. engelleyip geçin.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
sahibinden güvende ile satış istedi ama hayır dedim bide toplu mesaj atıyor nerdesiniz demişti ilk başta istanbul dedim bir zaman sonra yine nerdesiniz dedi ama hemen sildi ve ben olmaz güvende dedim ama yinede diyorki sipariş vermem için e postanız lazım

en sonunda aga anlamıyonmu olmaz diyorum dedim görüldü attı sadece
güvende ile satmayan kimseden bende almam msl knkm öyle sat

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
güvende ile satmayan kimseden bende almam msl knkm öyle sat
Hocam satıcı olarak ciddi anlamda sıkıntılı bir sistem. Alıcı olarak çok rahat. Birisine laptop soğutma bloğu sattım param güvende ile kargoda yamulmuş düzgün paketlediğim halde olan bana oldu. Arkadaşta çok üzgündü duruma paketlemenin düzgün olduğunu kendiside belirtti ama zarar görmüş. Tutanak vs olmadan direkt iade başlattı. Ben ürünü teslim aldığım zaman sahibinden iadeyi onaylamaktan başka seçenek sunmadı bile. Alırken iyide satarken diliniz yanarsa bir kere o zaman satmak istemiyorsunuz.

KS

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Hocam satıcı olarak ciddi anlamda sıkıntılı bir sistem. Alıcı olarak çok rahat. Birisine laptop soğutma bloğu sattım param güvende ile kargoda yamulmuş düzgün paketlediğim halde olan bana oldu. Arkadaşta çok üzgündü duruma paketlemenin düzgün olduğunu kendiside belirtti ama zarar görmüş. Tutanak vs olmadan direkt iade başlattı. Ben ürünü teslim aldığım zaman sahibinden iadeyi onaylamaktan başka seçenek sunmadı bile. Alırken iyide satarken diliniz yanarsa bir kere o zaman satmak istemiyorsunuz.
evet hocam o yüzden satmıyorum kimseye kargo ile

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
anladım :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri