60.000 TL ve üstü 70-80K TL Sistem Hazir Sistem Onerisi

Hammerklavier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
Onerin
Ekran Kartı
Onerin
Merhaba pc toplamadan pek anlamam 70-80k tl ye pc ariyorum montior olarak asus rog swift pg27aqdm kullanmayi dusunuyorum. Eger daha iyi monitor tavsiyeniz varsa lutfen soyleyin. Oyun icin kullanicam. Sagolun

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Şu sisteme görselde attığım özelleştirmeleri yaparak alabilirsiniz. Palit jetstream ekran kartı stoğu geldiği zaman almanızı öneririm. OLED olarak kötü monitör değildir alabilirsiniz. Genelde msi ventus soğutma konusunda kötü oluyor ama 4080super gibi bir kartı kötü soğutacaklarını sanmıyorum böylede belki alınabilir. Önerim palit jetstream ekran kartı stoğunu beklemeniz.

Ekli dosyalar

• 1707578667582.png
    1707578667582.png
    68.3 KB · Görüntüleme: 58
KS

Hammerklavier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Şu sisteme görselde attığım özelleştirmeleri yaparak alabilirsiniz. Palit jetstream ekran kartı stoğu geldiği zaman almanızı öneririm. OLED olarak kötü monitör değildir alabilirsiniz. Genelde msi ventus soğutma konusunda kötü oluyor ama 4080super gibi bir kartı kötü soğutacaklarını sanmıyorum böylede belki alınabilir. Önerim palit jetstream ekran kartı stoğunu beklemeniz.
Hocam sistemin stoğu bitmiş aynı speclerde bi kasa daha önerir misiniz rica etsem @egecabbar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri