Bu fiyat bandında kulaklık önerilerini bekliyorum.
Katılıyorum.Kraken bu bütçe için en iyilerden
Ben corshair kulaklığı aldım ve ağır bı iulaklik kafanda ortalamadan küçükse oturmuyo ben sıkıntı çekiyorum satmayı düşünüyorum hatta micrafon kalitesi güzel sesleri aşırı olmasa da net verebiliyorRazer Kraken Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Mavi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Mavi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Kraken Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Mavi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bütçe çıkarsa bu
Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 8.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şahsen jbl quantum 100 önermem malzeme kalitesi çok kötü ses kalitesi güzel fakat malzeme olarak berbat çıt kırıldımJBL Quantum 100 Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 100 Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 100 Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 779,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMSI Immerse GH20 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Immerse GH20 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Immerse GH20 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aynen bende corsair aldım satmaya düşünüyorum başka kulaklıklığım var diyeBen corshair kulaklığı aldım ve ağır bı iulaklik kafanda ortalamadan küçükse oturmuyo ben sıkıntı çekiyorum satmayı düşünüyorum hatta micrafon kalitesi güzel sesleri aşırı olmasa da net verebiliyor
Rampage yeni kulaklık çıkartmış kablosuz bı bak derim 1000 TL fiyatlarında
Kendimde kullanıyorum o kadar abartılcak düzeyde değilşahsen jbl quantum 100 önermem malzeme kalitesi çok kötü ses kalitesi güzel fakat malzeme olarak berbat çıt kırıldım
Razer kraken yerine razer blackshark v2x bak dediğim gibi. Oyunlar için daha iyi olurArkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. Fakat razer kulaklığın sesi az olduğunu 7.1 surround özelliğinin çalışmadığını okudum. Cod CS gibi FPS oyunlarında kullanacağım genellikle.
İmzamda yazılı b450 asusun anakartı. Birde bu kulaklık bugün elime geçti fakat deneme şansı bulamadım. Buna ekstra bir program kurmamız gerekmiyor degilmi. Direk tak calistir.Razer Blackshark v2x bu bütçede en iyilerden. Krakende olabilir ama blackshark daha iyi olur oyun için
Kendimde kullanıyorum o kadar abartılcak düzeyde değil
Razer kraken yerine razer blackshark v2x bak dediğim gibi. Oyunlar için daha iyi olur
Düzenleme
Fiyatı arttmış glb ama bütçeyi azıcık artttırıp alınabilir çok daha iyi olur bu bütçede
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.860,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart modeliniz ne? Ses kartı iyi mi?
Yok. Tak çalıştırİmzamda yazılı b450 asusun anakartı. Birde bu kulaklık bugün elime geçti fakat deneme şansı bulamadım. Buna ekstra bir program kurmamız gerekmiyor degilmi. Direk tak calistir.
bu anakartın MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX ses kartı iyimiRazer Blackshark v2x bu bütçede en iyilerden. Krakende olabilir ama blackshark daha iyi olur oyun için
Kendimde kullanıyorum o kadar abartılcak düzeyde değil
Razer kraken yerine razer blackshark v2x bak dediğim gibi. Oyunlar için daha iyi olur
Düzenleme
Fiyatı arttmış glb ama bütçeyi azıcık artttırıp alınabilir çok daha iyi olur bu bütçede
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.860,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart modeliniz ne? Ses kartı iyi mi?
Kulaklığı beslemesi gerekbu anakartın MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX ses kartı iyimi