700 TL civarı Kulaklık önerisi

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Evet arkadaşlar benim için kulaklığın ses kasma ve mikrofon performansı çok önemli Coolermaster MH650 nin mikrofonunu çok beğendim ama 752 modelide çok iyi ve şuan itopyada iyi fiyatı var. Ama ben cloud serisi gibi içinden yedek ped çıkan kulaklıkların daha uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum

Cooler Master 752 nin frekans aralığının düşük ve sürücülerinin 40mm olması beni çok düşündürüyor acaba Cloud 2ye karşı nasıldır ya da Alpha ya. Ve ya MH650 bunların yanında çokmu sönüktür yada 752 yi ezermi ? arkadaş denemeden kulaklık almak çok zor yav

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MH 752 ürününün biraz ses konusunda eksikleri var. Kendimde deneyimlediğim bir ürün ve ses şiddeti ses ayrımı bana biraz yetersiz gelmişti genel olarak çok iyidir ama pek tatmin etmez bu bütçeye.

ASUS TUF Gaming H7 - 656 TL - İtopyada şuan indirimde bu ürün. Size bu bütçede önerebileceğim en iyi kulaklık bu ürün. Ben bu ürünü de denemiş birisi olarak bu TUF H7 ile gerçekten ses olarak sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Ancak her insanın ses profili farklıdır ve kulak/kafa yapısı bu ürün gerçekten ergonomik olarak beni çok rahat saran bir yapıya sahipti ki ben büyük kafalı bir insan değilim orta derecede bir kafa yapım vardır ve kulaklarım kepçe değil ki buda kulak ağrısı vs. konusunda da beni çok rahat ettirmişti. Bu bütçeye ben olsam kesinlikle bu TUF H7 ürünü alırım.

NOT : HyperX ürünlerini bende denedim ki neredeyse hepsini ve artık çok eski ürünler ve artık diğer ürünler ile kıyaslamak bence pek doğru bir şey değil.

KS

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
ugur.gozaydin' Alıntı:
MH 752 ürününün biraz ses konusunda eksikleri var. Kendimde deneyimlediğim bir ürün ve ses şiddeti ses ayrımı bana biraz yetersiz gelmişti genel olarak çok iyidir ama pek tatmin etmez bu bütçeye.

ASUS TUF Gaming H7 - 656 TL - İtopyada şuan indirimde bu ürün. Size bu bütçede önerebileceğim en iyi kulaklık bu ürün. Ben bu ürünü de denemiş birisi olarak bu TUF H7 ile gerçekten ses olarak sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Ancak her insanın ses profili farklıdır ve kulak/kafa yapısı bu ürün gerçekten ergonomik olarak beni çok rahat saran bir yapıya sahipti ki ben büyük kafalı bir insan değilim orta derecede bir kafa yapım vardır ve kulaklarım kepçe değil ki buda kulak ağrısı vs. konusunda da beni çok rahat ettirmişti. Bu bütçeye ben olsam kesinlikle bu TUF H7 ürünü alırım.

NOT : HyperX ürünlerini bende denedim ki neredeyse hepsini ve artık çok eski ürünler ve artık diğer ürünler ile kıyaslamak bence pek doğru bir şey değil.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Ürünü inceledim benim için önemli olan bir unsur dipten çıkıp değiştirebileceğim kablo yok koparsa sırf kablo için atacağım bir ürün. ayrıca kulaklık pedleride değişmiyor pedlerede hs50 den biliyorum bir zarar geldiğinde sıkıntı çıkıyor ömrünü kısaltıyor diyebilirim. Onun dışındaki çok önemli olmasada 2 eksisi mikrofonu sesi boğuk ve robotlaştırıcı şekilde veriyor, kafa bandıda dışarıda kullanım için eksi sayılır. Peki sizce coolermaster MH650 HS50 den iyimidir hiç karşılaştırma imkanınız oldumu?
Hyperx için söylediklerinizi dikkate alacağım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
[font="Open Sans", sans-serif]MH650 ürünü ile denk sayılabilir. MH650 ve MH670 ürünlerini de denemişliğim var.[/font]

[font="Open Sans", sans-serif]Corsair ürün ailesinden pek çok kulaklık inceledim HS50 Haptic ve VIRTUOSO hariç ve hiçbir ürün beni tatmin etmedi. Bu önerilerim dahil pek çok ürün denemişliğim var.[/font]

[font="Open Sans", sans-serif]MH650 alabilirsiniz sanırım size uygun en iyi ürün bu ürün olacaktır.[/font]

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri