700 TL KULAKLIK TAVSİYESİ

Leonidas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar 700 tl bütçem var pc için kablosuz ve bluetooth bir kulaklık almak istiyorum oyun oynamak için tavsiyeniz var mı ?
Not:bağlantı şekli usb alıcı ile değilde bluetooth ile olmak zorunda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oynadığınız oyunlar oyunlar nedir bilmiyorum ama BT bağlantısı için kafa üstü bir oyuncu kulaklığı bütçeniz az. Direkt USB alıcılı modeller daha uyguna bulunabiliyor ama BT bağlantısı için bu fiyat bandı oyuncu ürünü adı altında çok kısır bir bütçe.

KS

Leonidas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Oynadığınız oyunlar oyunlar nedir bilmiyorum ama BT bağlantısı için kafa üstü bir oyuncu kulaklığı bütçeniz az. Direkt USB alıcılı modeller daha uyguna bulunabiliyor ama BT bağlantısı için bu fiyat bandı oyuncu ürünü adı altında çok kısır bir bütçe.

Hocam ozaman bana 550 tl usb alıcılı kulaklık önerir misiniz genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İndirimde bir ürün ardı ama hala duruyor mu emin değilim. Bakıp bulabildiğim en iyi ürünü önereceğim size.

KS

Leonidas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İndirimde bir ürün ardı ama hala duruyor mu emin değilim. Bakıp bulabildiğim en iyi ürünü önereceğim size.

teşekkürler hocam pc ve ps4 için alacağım bu arada

KS

Leonidas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hikaye tabanlı oyunlar için TaoTronics Soundsurge 90 Bluetooth - 589 TL bu ürünü önerebilirim. Ben online oyun sanmıştım bu ürün alınabilir hikaye tabanlı oyunlar için BT ürün olarak.

Şimdi birde alıcılı ürün bakacağım.

Tamamdır hocam birde benim hepsiburada kuponum var soundsurge 85 modelide varmış bunun 350 tl gelecek soundsurge 90 aralarındaki fark nedir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
85 modeli Qualcomm aptX destekli ve 5 saat daha uzun 40 saat süre kullanımı sunuyor.
90 modeli Qualcomm aptX destekli değil ve 5 saat daha kısa 35 saat süre kullanımı sunuyor. Ancak ANC yani mikrofon gürültü önleme sistemi daha başarılı. Birde bu üründe Google Asistan gibi uygulamaları kullanabiliyorsunuz.

aptX desteği genel olarak oyuncular için ses aktarımını biraz daha kayıpsız iletmek için kullanılan bir yonga ama sadece Qualcomm Android cihazlarda ve Bluetooth alıcısında bu özellik varsa kullanabilirsiniz.

İndirimde olana ürün artık indirimde değil. Piyasada bulabildiğim Wireless yani kablosuz oyuncu kulaklığı olarak en iyi ucuz ürün SteelSeries Arctis 1 Wireless Oyuncu Kulaklığı - USB-C Wireless - PS4, PC, Nintendo Switch, Android Uyumlu - 980 TL bu ürün.

KS

Leonidas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
85 modeli Qualcomm aptX destekli ve 5 saat daha uzun 40 saat süre kullanımı sunuyor.
90 modeli Qualcomm aptX destekli değil ve 5 saat daha kısa 35 saat süre kullanımı sunuyor. Ancak ANC yani mikrofon gürültü önleme sistemi daha başarılı. Birde bu üründe Google Asistan gibi uygulamaları kullanabiliyorsunuz.

aptX desteği genel olarak oyuncular için ses aktarımını biraz daha kayıpsız iletmek için kullanılan bir yonga ama sadece Qualcomm Android cihazlarda ve Bluetooth alıcısında bu özellik varsa kullanabilirsiniz.

İndirimde olana ürün artık indirimde değil. Piyasada bulabildiğim Wireless yani kablosuz oyuncu kulaklığı olarak en iyi ucuz ürün SteelSeries Arctis 1 Wireless Oyuncu Kulaklığı - USB-C Wireless - PS4, PC, Nintendo Switch, Android Uyumlu - 980 TL bu ürün.

Hocam soungsurge 85 modeli almak daha mantıklı çünkü evde kullancam anc cok iyi olsada önemli ve 90 modelinde aptx yok ama soundsurge 85 hem aptx hemde anc var f/p geldi gecikme 60 veya 80 ms cok iyi buda yani hikayeli oyunlar için ve son olarak bana  qualcoom çipi için uygun fiyatlı adaptör tavsiyeniz var mı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yanlış anlamışsınız ANC 2 üründe de var ama 90 modelinde daha iyi 85 modelinde daha iyi değil. aptX zaten 85 modelinde destekli. BT alıcı için önerinizi yapacağım.

KS

Leonidas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yanlış anlamışsınız ANC 2 üründe de var ama 90 modelinde daha iyi 85 modelinde daha iyi değil. aptX zaten 85 modelinde destekli. BT alıcı için önerinizi yapacağım.

tamamdır hocam teşekkürler bekliyorum tavsiyenizi

suspect

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aynı işi görür ben sadece uzun vadede iyi bir şey alın diye biraz pahalı bir ürün önerdim.

Hocam bende kulaklık almak istiyordum arkadaşın attığı soundsurge 85 ve taotronics  tt-ba07 alıcı verici alsam pcde veya ps4 hikayeli oyunlarda gecikme olmaz değil mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
suspect' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aynı işi görür ben sadece uzun vadede iyi bir şey alın diye biraz pahalı bir ürün önerdim.
Hocam bende kulaklık almak istiyordum arkadaşın attığı soundsurge 85 ve taotronics  tt-ba07 alıcı verici alsam pcde veya ps4 hikayeli oyunlarda gecikme olmaz değil mi
Sorun yaşayacağınızı sanmam ama konsol ile 100% sorunsuz çalışacağını teyit edemiyorum ne yazık ki. Uyumlu ancak bu kulaklıkta aptX , AAC veya SBC gibi gecikme engelleyiciler var ama konsolda bunlara karşılık aynı teknoloji yok.

suspect

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
suspect' Alıntı:
Sorun yaşayacağınızı sanmam ama konsol ile 100% sorunsuz çalışacağını teyit edemiyorum ne yazık ki. Uyumlu ancak bu kulaklıkta aptX , AAC veya SBC gibi gecikme engelleyiciler var ama konsolda bunlara karşılık aynı teknoloji yok.

Teşekkürler pcde gecikme yaşamıyacağım bilmek iyi oldu peki hocam bu sölediğiniz playstation 4 sorunu çözebilirim tavsiyeniz nedir ? gecikme olmaması için ps4

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PC için aptX destekli ses alıcı/verici cihazı alıyorsunuz gecikme olmaz. O ürün konsolda çalışır mı ondan emin olamadım 3.5mm JAK ile konsola bağlanır sonra BT ile kulaklığa bağlarsınız ama 100% çalışır mı emin olamadım o yüzden önermedim zaten. Direkt arada cihaz olmadan BT ile bağlanırsa aptX vs. olmayacağı için gecikme olur mu ondan da emin değilim. Siz ürünü hem PC hem konsolda deneyecekseniz ürünü alın deneyin eğer konsolda sorun yaşarsanız bakarız ne yapılabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri