7000 TL Monitör Önerisi

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
oyunun çok daha akıcı olmasını sağlıyor şöyle söyliyim
monitörün 144hz ama sen 300 fps alıyorsun fps farkından kaynaklı görüntüde yırtılmalar oluyor g-sync ve free-sync özellikleri bu yırtılmayı engelliyor ve görüntü daha akıcı oluyor

fps farkı olmadığında da akıcı olmasına yardımcı oluyor diye biliyorum
Hocam bende g244f e2 var bide eski bir monitor var 60hz yan monitor yapacağım main g244f e2 bu monitörde hangi özellik var acaba o g sync falan cok bilmiyorum alacağım kasa rtx ekran kartlı olacak 4060 yada 3060 bide 2.monitorun fps ye cok etkisi olurmu

oyunun çok daha akıcı olmasını sağlıyor şöyle söyliyim
monitörün 144hz ama sen 300 fps alıyorsun fps farkından kaynaklı görüntüde yırtılmalar oluyor g-sync ve free-sync özellikleri bu yırtılmayı engelliyor ve görüntü daha akıcı oluyor

fps farkı olmadığında da akıcı olmasına yardımcı oluyor diye biliyorum
Cok etkisi olurmu derken onda oyun acmiyacagim ne bileyim video kaydi alirim edit cikarmak icin oraya birseyler atarım ekranimin arka planinda kalmamasi icin video mideo acik olur öyle yani

Hamza Kağan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
hocam güzel bişeyler söyle benim aoc 2015 üretimli :D şimdikilerden daha cok özelliği var :D
24 inç 27inç seç al senin kararın

Hocam bende g244f e2 var bide eski bir monitor var 60hz yan monitor yapacağım main g244f e2 bu monitörde hangi özellik var acaba o g sync falan cok bilmiyorum alacağım kasa rtx ekran kartlı olacak 4060 yada 3060 bide 2.monitorun fps ye cok etkisi olurmu

Cok etkisi olurmu derken onda oyun acmiyacagim ne bileyim video kaydi alirim edit cikarmak icin oraya birseyler atarım ekranimin arka planinda kalmamasi icin video mideo acik olur öyle yani
ikinci ekranın da aynı pc ye bağlı sonuçta diğer ekranda ağır uygulamalar çalışmadığı sürece pek etkisi olmaz

eğer nvidia ekran kartı alırsan g-sync özellikli monitör almalısın ve monitörün g-sync özelliği var mı diye kontrol etmek istersen epey sitesinden monitöre bak aşağıda ekran bölümünde görürsün

Ekli dosyalar

• resim_2024-11-13_001700774.png
    resim_2024-11-13_001700774.png
    56.4 KB · Görüntüleme: 6
KS

Ermexx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
G sync teknolojisine uygun höparlör ve kulaklık girişi olan bir monitör önerebilir misiniz ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri