7000tl bütçe sistem toplama lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eray ozozen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
7000tl (biraz esneyebilir) bi bütçe var. 7000tlnin içinde 144hz monitör de olmasını istiyorum.şöyle sıcaklık problemi olmayan gerçekten yıllarca kullanabileceğim bir sistem ve bir monitör önerir misiniz,teşekkür ederim ( sistem oyun oynama odaklı olmalı)

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.teknobiyotik.com/kampan...gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

Bilgisayar kasası için biçilmiş kaftan 2060 Galax Bir Ekran kartı ve 3500X işlemci ile güzel bir oyun keyfi yaşarsınız

Monitör için ise ;

https://www.itopya.com/msi-optix-238-g241-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-ips-freesync-gaming-monitor/

Biraz bütçenizin üzerinde ama oynama yapabilir misiniz bütçenizde bilmiyorum.Eğer yok bu çok üst seviye derseniz daha uygun 144 hz monitör önerebilirim ama komple böyle almak isterseniz sistemi size çok uygun olacağını düşünüyorum herhangi bir sorun yaşatmaz fps konusunda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
DK-PC-P1v2020-M - Bu sistemi aşağıdaki gibi düzenleyin.

Montaj Hizmeti : Montaj İstiyorum (Montaj ve Test Yapılarak Gönderilir)
Ekran Kartı Değiştir : Galax RTX2060 6GB (1-Click OC) 192Bit GDDR6​
Toplamda 7.106 TL yapıyor.​
Sistem özellikleri : Ryzen 5 3500X + B450 Anakart + 16 GB RAM + 512 GB SSD + PSU + Kasa + 144 Hz Monitör ​

KS

eray ozozen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
rtx 2060 ekran kartı ve bu sistem ile rtx'i ne derece kullanabilirim ? veya kullanabilir miyim ? bu işlemci vs. ''rtx mode on''u ne kadar destekler ? rtx 2060 almak doğru bir karar mı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ray Tracing olayı tamamen farklı bir konu. DLSS 2.0 desteği ile Ray Tracing artık RTX 2060 kartında 1080p çözünürlükte 60 FPS+ verebiliyor. Yani RTX 2060 kartıda artık Ray Tracing oyunlarını rahatça oynatabiliyor. Bu bir https://www.youtube.com/watch?v=jSvsqQftPWw örnek video. Ayrıca Ray Tracing ile işlemcinin bir alakası yok. Ayrıca RTX kartın Ray Tracing olayından başka şeyler içinde artısı var ki DLSS 2.0 , RTX Voice , RTX Broadcast Engine gibi ki dahada bir sürü şey getirecek NVIDIA bu kartların çalıştırabildiği farklı farklı yazılımlar. Size attığım sistem gayet bu fiyata en mantıklı RTX kartı olan bir sistem.

KS

eray ozozen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anladım çok teşekkür ederim son olarak bu önerdiğiniz sistemdeki anakartı değiştirmem gerekir mi ? pek iç açıcı şeyler okumadım o eşya ile ilgili bir yorumunuz var mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ASRock piyasadaki en iyi anakart markalarının başlarında gelir. HDV 4.0 modelide F/P segmentinde en iyi anakartlardan birisidir. Kim ne diyorsa ya kullanmamış boş yapıyor yada anakartı fiyatına göre değerlendirmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri