Soru 7000Tl Monitör Önerisi

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Kısa Geçeyim 7000TL Bakiyem Var Monitör Arıyorum 240HZ Veya Üstü Olursa Sevinirim IPS Panel Tercih Ederim Yinede Diğer Panel Tiplerini Değerlendirmek İsterim Benim Aklımda Bu Model Var Fikirlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum

www.epey.com

Twisted Minds TM24FHD280IPS Monitör

Twisted Minds TM24FHD280IPS Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com

Şimdiden Teşekkürler <3

KS

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Biraz daha yükseltin derim bütçeyi
200hz üstü ürün için

https://ty.gl/thkerclisxjox
25" IPS panel 240hz
8000 e Çıkabilirim Fakat Attığınız Monitör Başka Online Satış Mağazalarında Çok daha Uygun Fiyata Bulunyor Zaten

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
193
:) 8000 e Çıkabilirim Fakat Attığınız Monitör Başka Online Satış Mağazalarında Çok daha Uygun Fiyata Bulunyor Zaten

sepete ekleyemiyorsunuz
direkt linki atmadan önce siteye girdim baktım genellikle yaptığım gibi
stoğa girdiğinde haber ver diyor
yani stoğa girdiğinde bu fiyata olacak mı bilemiyoruz
fiyatı oldukça düşük tutup arama motorlarında ön sıraya çıkıp akılda yer etme çalışması (çakallığı) gibi geldi bana
1746877428295.png

KS

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
sepete ekleyemiyorsunuz
direkt linki atmadan önce siteye girdim baktım genellikle yaptığım gibi
stoğa girdiğinde haber ver diyor
yani stoğa girdiğinde bu fiyata olacak mı bilemiyoruz
fiyatı oldukça düşük tutup arama motorlarında ön sıraya çıkıp akılda yer etme çalışması (çakallığı) gibi geldi bana
Ekli dosyayı görüntüle 42451
Benim samsung telefonumda uygulamada açılıyor sepete ekleyebiliyorum ama tarayıcıdan açınca sizin söylediğiniz oluyor şimdi farkettim peki bütçemi kaça çıkarmalıyım ve alacak olasınız siz ne tavsiye edersiniz

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
193
Benim samsung telefonumda uygulamada açılıyor sepete ekleyebiliyorum ama tarayıcıdan açınca sizin söylediğiniz oluyor şimdi farkettim peki bütçemi kaça çıkarmalıyım ve alacak olasınız siz ne tavsiye edersiniz
çok çok kendinizi yormanıza gerek yok
bu ürünü alabilirsiniz
mobilde speete ekledikten sonra ödeme aşamasında ödemeyi tamamlatıyor mu kontrol edin derim

şu an bende mobilden baktım
mobildede olmuyor bende

KS

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
çok çok kendinizi yormanıza gerek yok
bu ürünü alabilirsiniz
mobilde speete ekledikten sonra ödeme aşamasında ödemeyi tamamlatıyor mu kontrol edin derim
Deneyeceğim bunun dışında öneriniz yok mu benim attığım monitör nasıl varmı bi yorumunuz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri