Steel series rival 3Arkadaşlar valorant için mouse arıyorum şuan g300s kullanıyorum mantıklı mı bilmiyorum.
bütçem belli değil FP ürün olsa iyi olur
mouse piyasasını bilmediğim için hocam artık 500 tlye belki mouse yoktur diye düşündümhocam belirsiz bütçeyle nasıl önerelim?
ben burda 100 lirayada 500 lirayada 1000 lirayada 3000 lirayada öneri yapabilirim.
iyi mi peki yani neden bu mouseSteel series rival 3
Ben 500 liraya viper mini öneririm hem tepki süresi az hemde sensörü o fiyat bandında göre iyi ama 650 bandına çıkılırsa hyperx haste itopyada 650 tl çok güzel mouse kendimde kullanıyorummouse piyasasını bilmediğim için hocam artık 500 tlye belki mouse yoktur diye düşündüm
iyi mi peki yani neden bu mouse
Sensoru güzel ve rahat bir mousemouse piyasasını bilmediğim için hocam artık 500 tlye belki mouse yoktur diye düşündüm
iyi mi peki yani neden bu mouse
Hocam bi görüş isticem sizce tuf gaming m4 wirelles mouse iyi mi valorant gibi oyun içinSensoru güzel ve rahat bir mouse
Bence valorant gibi hızlı fps oyunlari için kablosuz kullanılmamalı gecikme yüksek olabiliyor onun yerine sensoru iyi gecikme değeri düşük mouselara bakılabilirHocam bi görüş isticem sizce tuf gaming m4 wirelles mouse iyi mi valorant gibi oyun için
Ama şimdi inceledim güzel gibi alınır benceHocam bi görüş isticem sizce tuf gaming m4 wirelles mouse iyi mi valorant gibi oyun için
Her ele uygun olmayabilir hocam benim elime çok küçük kalıyorViper mini bu bütçede en düşük tepki süresine sahip.
Arkadaş g300s kullandığını söyledi. Ona göre en uygunu viper minidir. Ayrıca kablosuzlarda artık çok gecikme olduğunu düşünmüyorumHer ele uygun olmayabilir hocam benim elime çok küçük kalıyor
Düşük seviye wireless (700 1500 arası) hala olan modeller fazla bu sebeple kablolu tercih ediyorum benArkadaş g300s kullandığını söyledi. Ona göre en uygunu viper minidir. Ayrıca kablosuzlarda artık çok gecikme olduğunu düşünmüyorum
Tamamdır hocam sağolunAma şimdi inceledim güzel gibi alınır bence
Logitech g402 öneririm makro tuşları vs. mevcut. Alanlar 4 5 sene kullanıyor. Bütçe çıkarsa g502 de iyidir.Arkadaşlar valorant için mouse arıyorum şuan g300s kullanıyorum mantıklı mı bilmiyorum.
bütçem belli değil FP ürün olsa iyi olur
O zaman hyperx haste itopyada 650 tlhala karar veremedim arkadaşlar bütçeyi 650-700 diye düşünüyorum