700TL Wireless Mouse Önerisi (Nisan 2022)

baykaragedik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,

700 lira bütçem var kablosuz mouse için. Aklımda iki model var rog pugio 2 vs gm41 wireless. GM41 sensörü daha iyi sanki 3370, pugio2 nin 3335. 

Ama önceki mouseum gm11 di ve bi sene geçmeden soyulmaya baslamıstı ondan dolayı kafamda soru işareti var kullanan veya önerisi olan var mı ?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Cvp: 700TL Wireless Mouse Önerisi (Nisan 2022)

Selamlar,

El ölçülerinizi çok dikkate alıyor musunuz mouse tercih ederken? Ona göre bir yönlendirme yapalım.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225

Mouselar hakkında yakın zamanda katıldığım büyük çaplı bir anket araştırmasından şampiyon olarak çıkan Aerox 3'ü önerebilirim. Wireless özelliğinin yanında Bluetooth özelliği de mevcut. 400 IPS ve 40G acceleration değeri mevcut. Tutuş tipinizi bilmediğim için çok öneri yapamıyorum. Tutuşunuzu ve aradığınız kilit özellikler varsa onları söyleyin ona göre bir yönlendirme yapalım. Glorious Model O Wireless da önerebilirim fakat 1000₺ civarlarına satılıyor.

Aerox 3 Wireless: Buraya Tıklayın

Ayrıca soyulmalar için Grip Tape öneriyorum. Tutuşlara da yardımcı oluyor. Ben yakın zamanda kendi mousem için de düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz derseniz şu ürünü temin edebilirsiniz. Kaliteli üründür.

Ürün: Grip Tape

KS

baykaragedik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

fingertip grip tutuşum , elim orta boy aslında boyut olarak uyum sağlarım hepsine. razer v2 pro tam istediğim tarz ergonomi olarak da ama fiyatı hiç düşmüyor. fps oyunu oynuyorum sadece ondan dolayı hafif mouse avantajlı olabilir

DTB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

fingertip grip tutuşum , elim orta boy aslında boyut olarak uyum sağlarım hepsine. razer v2 pro tam istediğim tarz ergonomi olarak da ama fiyatı hiç düşmüyor. fps oyunu oynuyorum sadece ondan dolayı hafif mouse avantajlı olabilir
Fingertip için ergonomik fareler uygun değil. Razer viper mini ve ya hyper x haste alın. İllaki razer istiyorsanız razer viper alabilirsiniz ama fiyatı tuzlu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri