M Mb61 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Tem 2025 Mesajlar 1 Tepki 0 3 Tem 2025 #1 İşlemci Farketmez Ekran Kartı 9070 xt ya da rtx 5070 seviyelerinde olursa iyi olur 5070ti da olur 60-70 k bandında bir sistem almayı düşünüyorum. Hem oyun hem iş odaklı düşünüyorum . Yardımcı olursanız sevinirim
60-70 k bandında bir sistem almayı düşünüyorum. Hem oyun hem iş odaklı düşünüyorum . Yardımcı olursanız sevinirim
D diplomasızhoca Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 17 Haz 2025 Mesajlar 1,217 Tepki 239 3 Tem 2025 #2 Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com bu bütçeye çıktığım bir sistemde bir tık daha iyi bir anakart öneririm aslında ama çok fiyat farkı çıkıyor bu kart işe yaramaz anlamında söylemiyorum ama
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com bu bütçeye çıktığım bir sistemde bir tık daha iyi bir anakart öneririm aslında ama çok fiyat farkı çıkıyor bu kart işe yaramaz anlamında söylemiyorum ama