60.000 TL ve üstü 70K Mönitör Dahil Sistem

KS

FooZee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Sıkıntı yok hocam hayırlı işler 15 inden sonra alıcam zaten vakit var

keremmms

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

MSi a850gl

Daha dün parçaların hepsini kendime aldım. Seversen alınabilecek bi sistem belki anakarti asrock yapip daha iyi monitör alınabilir

72905 tl

Hatta asrock yaparsan tam 70 bin civarı oluyor bu monitörle

Son düzenleme:

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
69855tl

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
69855tl

Monitör çok kötü hocam. Birde 7900x oyun için gereksiz bir işlemci.

Gerçi 7800x3d daha pahalıymış.

Son düzenleme:

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Monitör çok kötü hocam. Birde 7900x oyun için gereksiz bir işlemci.

Gerçi 7800x3d daha pahalıymış.
Ne açıdan kötü monitör va panel diyeceksen arkadaş curved istediği için önerdim isteklere göre hareket ediyorum birazda yoksa bende ips panel alırdım hatta 240hz 2k twisted monitör var kimse beğenmiyor ama ben direk şüphe etmeden onu alırdım tercihi meselesi tabiki

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ne açıdan kötü monitör va panel diyeceksen arkadaş curved istediği için önerdim isteklere göre hareket ediyorum birazda yoksa bende ips panel alırdım hatta 240hz 2k twisted monitör var kimse beğenmiyor ama ben direk şüphe etmeden onu alırdım tercihi meselesi tabiki
Curved diye Va tercih edilmemeli. Zaten curved dediğimiz Va nın kusurlarını örtmek için var.
Ha tercih edilecekse de monster gibi monitörler alınmamalı. İstersen beni etiketleyebilirsin monitörde kararsız kaldığında.
Bahsettiğin tm monitörü bende beğenmiyorum. Kağıt üstü özellikler ile yapı kalitesi ni örtüyor ve fiyatta ucuz olunca herkesin aklına yatıyor. Ben tavsiye etmem onu.

Kısaca sebebi hem Va panel hemde kalitesiz olması.

bdersim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
69855tl

Elinize sağlık.Karışmak gibi olmasın da o psu fazla değil mi? Sadece oyun oynayacaksa 7000’lerde 7600 yetip artıyor aşırı şekilde,naçizane.

KS

FooZee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
@Lory hocam sizin dediğiniz monitör de karar kıldım

Daha dün parçaların hepsini kendime aldım. Seversen alınabilecek bi sistem belki anakarti asrock yapip daha iyi monitör alınabilir

72905 tl

teşekkür ederim üstad kasanın Çalışır vaziyette bi foto atman mümkün mü acaba

Son düzenleme:

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Bende var twisted minds yeni aldım test edemedim daha pc nin montajını bilmediğim için tanıdığa vericem o yapıcak monitörü bağlayıp test edicem ama güzel monitör gibi

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Elinize sağlık.Karışmak gibi olmasın da o psu fazla değil mi? Sadece oyun oynayacaksa 7000’lerde 7600 yetip artıyor aşırı şekilde,naçizane.
ATX 3.0 PSU koymamizin nedeni ileride ekran kartı daha yüksek alır altyapısı hazır olmalı buna Uzun vadeli yatırım bu bütçesi var kullanmak istedim kaliteyi ön planda tutup uzun vadeli olarak upgrade açık bir sistem oluşturdum işlemciyi 7900x yaparak 7600x 4080 mı 7900x 4070ti mı dersen ben şüphesiz 4070ti olarak alırdım hiç düşünmeden 7900x gerçekten muazzam bir işlemci asla yarı Yolda bırakmaz oyun yayın rander kurgu edit yap arkada onlarca program aç oyun oyna tabiri caizse işlemcinin içinden geç offf yeter demez asla kurduğum sistemlerde anlık düşünmem hiçbir zaman ileriye de bakarım ve sistemin bir bütün halinde her nokta parçası ile kaliteli olmasını beklerim bu sebeple oturaklı sistemler çıkarırım nitekim bu zamana kadar yaptığım sistemler den şükür ki tek şikayet almadım he 4080 li ATX 3.0 PSU dahil yine sistem toplarım 60 bine filan hiç sorun değil o ben burada işlemciyi yüksek tuttum anakarti yüksek tuttum

7600x & 4080 sistem

PSU MUTLAKA AMA MUTLAKA ATX 3.0 OLMAK ZORUNDA 4080 ALIRSAN BUNU UNUTMA ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ

KS

FooZee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

72905 tl

Hocam buradaki arkadaşın kasa daha çok hoşuma gitti bu kasaya 4070ti olur mu karar veremedim tam işlemci kısıp 4080 mi yoksa 4070ti mi bilemedim

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Hocam buradaki arkadaşın kasa daha çok hoşuma gitti bu kasaya 4070ti olur mu karar veremedim tam işlemci kısıp 4080 mi yoksa 4070ti mi bilemedim
Kasa olur sıkıntı yok uyumlu parçalar ile yapacağın işlere göre değişir işlemci ağırlıklı ise işlemci bazlı oyunlar kullanacagin programlar işlemci önemli yok ben sırf oyun oynarım dersen 4080 seni götürür uzun süre ama ben olsam 7900x 4070ti olanı alırdım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri