Merhabalar bir kaç gün önce ortalama olarak fiyatı monitör dahil 65 70k arası değişen bir sistem topladım sizce sistem nasıl değiştirmem gereken bir şey varmıdır
yurt dışından nasıl getiriceksin mükemmel sistem amaMerhabalar bir kaç gün önce ortalama olarak fiyatı monitör dahil 65 70k arası değişen bir sistem topladım sizce sistem nasıl değiştirmem gereken bir şey varmıdır
Hangi anakart ve soğutucuyu almam daha iyi olur?O işlemciye o soğutucu olmaz ve PSU da PCI 5.0 desteği yoksa ekran kartı için dönüştürücü kullanman lazım haberin olsun anakart olarak ise daha iyi bir anakart olabilir ATX formunda da olursa daha iyi olur kasa içinde hoş durur
Yurtdışı mi alacaksınızHangi anakart ve soğutucuyu almam daha iyi olur?
Yok parçaları toplarken yabancı bir sunucudan yardım aldım o yüzden o sitede ama tüm ürünleri türkiyede buldumYurtdışı mi alacaksınız
70 ya sistem mi lazım sana şimdiYok parçaları toplarken yabancı bir sunucudan yardım aldım o yüzden o sitede ama tüm ürünleri türkiyede buldum
En az 4070 ti super ile 7800x3d 2tb ssd 32gb ram olsun istiyorum pcde en ucuza bu şekilde buldum70 ya sistem mi lazım sana şimdi
Kesinlikle o anakart o işlemci ye olmaz öyle bir hata yapma önemli olan sistem dengesini korumakEn az 4070 ti super ile 7800x3d 2tb ssd 32gb ram olsun istiyorum pcde en ucuza bu şekilde buldum
Anakart olarak ASUS Prime A620M-E CSM kulanabilirim gibi duruyor
10k monitor dahil yaklaşık 70k yapıyorMonitör olmadan 75 k üstünü görürsünüz rahat. B- 620 csm yerine b650 Asus prime anakart düşünülebilir. Ram ve ssd maliyeti daha da artırıyor.
Hangi anakartı almam gerek?Kesinlikle o anakart o işlemci ye olmaz öyle bir hata yapma önemli olan sistem dengesini korumak