70x30 Mouse Pad

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Ofiste ben medium modelini kullanıyorum. Ancak gördüğüm kadarı ile bu ürün orjinal değil. Çok uzun süre sizi idare edeceğini sanmıyorum ama sonuçta fiyatı ile cezbediyor.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
Ofiste ben medium modelini kullanıyorum. Ancak gördüğüm kadarı ile bu ürün orjinal değil. Çok uzun süre sizi idare edeceğini sanmıyorum ama sonuçta fiyatı ile cezbediyor.

Medium modeli derken hocam? Evet orjinal Razer 15 liraya satılmaz zaten ::) Ama kullanışlı olabilir ya. Ne kadar götürür tahminen?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Yani orta boy modelini kullanıyorum. Razer'ın orjinal modelleri gerçekten iyi tavsiye ediyorum ama bu tip ürünler bir müddet sonra ya üzerindeki desenler atar, ya boyası akar. Ucuz etin yahnisi hesabı :) ortalama 1 yıl götürür diye düşünüyorum..

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
Yani orta boy modelini kullanıyorum. Razer'ın orjinal modelleri gerçekten iyi tavsiye ediyorum ama bu tip ürünler bir müddet sonra ya üzerindeki desenler atar, ya boyası akar. Ucuz etin yahnisi hesabı :) ortalama 1 yıl götürür diye düşünüyorum..

Razer orjinal alamam ya masraf yapıyorum zaten klavye falan alacağım. Belki başka zaman :D  Desen falan önemli değil o kadar düz siyah da kullanırım maksat fareyi kullanırken falan sıkıntı çıkarmasın, altı kaymasın rahat ettirsin yeter. 1 yıl da gayet iyi bir süre bence yeterli olur  :rolleyes:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri