60.000 TL ve üstü 75 Bin TL Ye Sadece Gaming Laptop Yardımı

canicaden

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
amd/intel
Ekran Kartı
RTX 5000+

Zafer_26.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
İşlemci olarak amd 7500f anakart olarak asus b650m-r ram olarak patriot 16gb seçilebilir kasa ve psu olarak 750w ve üzeri ssd kısmında gen4 ve üzeri 1tb ssd olabilir kule tipi soğutma bu sistem için yeterlidir ayrıyeten ekran kartı kısmında bütçe zorlarsanız 9070xt olabilir onun haricinde 5070 dual modelini tercih edebilirsiniz

KS

canicaden

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci olarak amd 7500f anakart olarak asus b650m-r ram olarak patriot 16gb seçilebilir kasa ve psu olarak 750w ve üzeri ssd kısmında gen4 ve üzeri 1tb ssd olabilir kule tipi soğutma bu sistem için yeterlidir ayrıyeten ekran kartı kısmında bütçe zorlarsanız 9070xt olabilir onun haricinde 5070 dual modelini tercih edebilirsiniz
laptop alıcam kasa istemiyorum

rebif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
75 bin tl kadar bir bütcem var gaming laptop alıcam sadece laptop monitör klavye falan ekli değil https://www.teknosa.com/asus-rog-st...-5050-wuxga-freedos-gaming-laptop-p-785380961 ben bunu buldum iyi geldi sizde önerirmisiniz yoksa bu bulduğum laptop iyimidir ve oyunlar için intelmi daha iyi yoksa amd mi bilmiyorum laptop lardan çok anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim
açık ve net sorayım ki
tartışacaksak baştan tartışalım

fiyat performansta işinizi görecek iyi ürün peşinde misiniz
marka fanboyu musunuz
rog strix olsun da ne olsun tarafında mısınız

herkes teknoloji konusunda bilgi sahibi olacak diye bir şey yok elbette ama
az çok biraz güncel bilgisi olan
asus rog platinium god thor evrenin kılıcı edition bile olsa 75000 tl 5050 li bir cihaza verilmemesi gerektiğini

dünyanın en iyi içerik üreticileri bile bu söylemime karşı çıksa
ya marka fanboyluğu ya markadan ödenek aldığı belli olan bir durumdur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri