7500 TL Bütçe Ile Monitör

Adamantium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, bütçem başlıkta ki gibi 7500 TL Sapphire Rx 5700 XT Nitro+ ekran kartı kullanmaktayım. Şuan kullandığım eski bir lcd tv ve artık gözlerimi ağrıttığı için yeni monitör almak istiyorum. 2 K ve Curved olursa çok daha iyi olur benim için ve bu ekran kartına girişleri vs uyumlu olmalı tavsiyelerinize açığım hatta şöyle bir tavsiye aldım şuan aklımda bu var başka önerilere de açığım tabi ki.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Oyun için Va alınmaz. Curved istiyorsan Va alman gerekiyor. Şuan gaming genden den aldığın vg27aq monitörler geri ödeme kampanyası ile 7600 e geliyor.

KS

Adamantium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun için Va alınmaz. Curved istiyorsan Va alman gerekiyor. Şuan gaming genden den aldığın vg27aq monitörler geri ödeme kampanyası ile 7600 e geliyor.
Va nedir reisim hiç monitör kullanmadım şimdiye kadar eski bir lcd LG tv vardı onu kullanıyodum monitör hakkında hiçbir bilgim yok ve bulamadım gaming gende dediğiniz monitörü

Son düzenleme:

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Va nedir reisim hiç monitör kullanmadım şimdiye kadar eski bir lcd LG tv vardı onu kullanıyodum monitör hakkında hiçbir bilgim yok ve bulamadım gaming gende dediğiniz monitörü
Stoğu bitmiş çünkü. Burda hala var.

Va panel tipidir. Oyuncular için en kötüsüdür çünkü ghosting yapar. İps panel almak en iyisi olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri