Thermalright Peerless Assassin 120 Mini Black
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.
Alinir![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Mini Black
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr
hocam 7500f galiba 105 TPd kadar çıkabiliyormuş ben sanal PC kuracam arada 13-14 saat %100 de çalısacak bu soğutucu yeterli mi kaç derecede tutarAlinir
kasa Max 160 mm destekliyor da daha kücük almak istiyorum![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital White ARGB
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.www.gaming.gen.tr
Tutar sikinti yaratmaz bence ama oyle full calistiracaksaniz sivi sogutmaya yonelinhocam 7500f galiba 105 TPd kadar çıkabiliyormuş ben sanal PC kuracam arada 13-14 saat %100 de çalısacak bu soğutucu yeterli mi kaç derecede tutar
kasa Max 160 mm destekliyor da daha kücük almak istiyorum
240 destekliyor kasa kule ile aynı oluyormuş o yüzden kule bakıyordumTutar sikinti yaratmaz bence ama oyle full calistiracaksaniz sivi sogutmaya yonelin