kuleSıvı soğutma mı istiyorsun kule tipi mi ? İşlemcin nedir ?
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
kasa küçük hocam 160 mm yazıyor da pek anlamıyorum üstünde az daha uzun Demir olduğu için sorun olur mu yan kapak camlı boşluk kalması lazim![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
16 CM yüksekliğe kadar destekliyor. Soğutucu 15 cm.kasa küçük hocam 160 mm yazıyor da pek anlamıyorum üstünde az daha uzun Demir olduğu için sorun olur mu yan kapak camlı boşluk kalması lazim
tek fanli 148 mm olanlar var alsam nasıl olur mesela bu https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Alabilirsin yeterli olur performansı güzel, gaming yorumları da iyi.tek fanli 148 mm olanlar var alsam nasıl olur mesela bu https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
pişman olmam değil mi genelde 5600 kullanmışlar bunu galiba
Hayır pişman etmez performanslı bir ürün.pişman olmam değil mi genelde 5600 kullanmışlar bunu galiba
Peki hocam ben sanal PC kuracam 5-6 tane işlemci %100 olacak 12 saat felan bu soğutucu yeterli mi uzun süre çalışacak yaHayır pişman etmez performanslı bir ürün.
Peki hocam ben sanal PC kuracam 5-6 tane işlemci %100 olacak 12 saat felan bu soğutucu yeterli mi uzun süre çalışacak ya benim attığım yukarda148![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE Plus V2 İşlemci Soğutucu
Thermalright Assassin X 120 Refined SE Plus V2 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
148![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE Plus V2 İşlemci Soğutucu
Thermalright Assassin X 120 Refined SE Plus V2 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kule tipi seviyesinde yeterli, sıvı seçmeyeceksen pratikte bir şey değişmiyor.Peki hocam ben sanal PC kuracam 5-6 tane işlemci %100 olacak 12 saat felan bu soğutucu yeterli mi uzun süre çalışacak ya benim attığım yukarda
Hocam yukarda yazdığımı gördün mü sanal PC kullanabilirim benim attığım tek fanlı da iş yapmaz mı 12 saat %100 kullanım olacak islemciBu ürünü alabilirsin
Sıvı almaya değer mi peki kule alacaktım bu dediğim için de geçerli mi 12 saat %100 kullanım olacak işlemci https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/Kule tipi seviyesinde yeterli, sıvı seçmeyeceksen pratikte bir şey değişmiyor.
Görmedim uzun süre yükte stabil olmayabilir sıcaklığın, 240 MM sıvı soğutmaya geçmen gerekiyor, kasan 280mm sıvı destekliyor takıp geç kafan rahat olsun.Hocam yukarda yazdığımı gördün mü sanal PC kullanabilirim benim attığım tek fanlı da iş yapmaz mı 12 saat %100 kullanım olacak islemci
ne önerirsin üst tarafa takmak istiyorum ama alan dar gibi 240Görmedim uzun süre yükte stabil olmayabilir sıcaklığın, 240 MM sıvı soğutmaya geçmen gerekiyor, kasan 280mm sıvı destekliyor takıp geç kafan rahat olsun.
Deepcool, enermax. thermalright frozen bunlardan alabilirsin.ne önerirsin üst tarafa takmak istiyorum ama alan dar gibi 240