Gamegarajdan almak istemiyorum hocam birde bir sorum olacak piyasada neden artık r7 7800x3d işlemcili hazır sistem yook bundan bir kaç ay öncesine kadar r7 7800x3d bir sistem toplayacaktım şimdi toplayacağım ama piyasada bu işlemciyle neredeyse sistem yok
9800X3D çıktığı için artık 7800x3d hazır sistem zor çıkarGamegarajdan almak istemiyorum hocam birde bir sorum olacak piyasada neden artık r7 7800x3d işlemcili hazır sistem yook bundan bir kaç ay öncesine kadar r7 7800x3d bir sistem toplayacaktım şimdi toplayacağım ama piyasada bu işlemciyle neredeyse sistem yok
https://www.gamegaraj.com/urun/diamond-e-sports/
9800x3d daha mı iyidir fiyat farkı nedir 9800x3d +4070 ti süper sistem önerebilir misiniz9800X3D çıktığı için artık 7800x3d hazır sistem zor çıkar
Tabi ki daha iyi attığım sistem dışında piyasadaki diğer sistemler daha pahalıya geliyor9800x3d daha mı iyidir fiyat farkı nedir 9800x3d +4070 ti süper sistem önerebilir misiniz
Bilmiyorum gamegaraj hakkında çok fazla çift taraflı yorum var ve palit ekran kartı markası olarak çokda iyi bir marka değil palit yerine galax tercih ederdimTabi ki daha iyi attığım sistem dışında piyasadaki diğer sistemler daha pahalıya geliyor
Gamerock palitin en üst seri modeli Asus Tuf , MSI Gaming x serileri seviyesinde başarılı bir seri.Bilmiyorum gamegaraj hakkında çok fazla çift taraflı yorum var ve palit ekran kartı markası olarak çokda iyi bir marka değil palit yerine galax tercih ederdim
Genede gamegaraj meselesi benim için sıkıntılı :/Gamerock palitin en üst seri modeli Asus Tuf , MSI Gaming x serileri seviyesinde başarılı bir seri.