7600=7500F. Sadece 7600 ile ekran kartı olmadan görüntü alabiliyorsunuz. Eğer öyle bir ihtiyacım olur diyorsanız 7600 alın. Onun dışında sadece işlemci mi alıyorsunuz yoksa sistem mi diziyorsunuz ?Aralarında 400tl fark var değermi ? Ekran kartını değiştirirsem falan o süreç içinde lazım olue sanırsam sadece.
Arkadaşım için sordum aslında 7600 önerdiler burada yazmadım 2. Monitörü var 165hz 1080p ona bağlar kullanır demişlerdi sizce mantıklı mı? Bence baya mantıklı7600=7500F. Sadece 7600 ile ekran kartı olmadan görüntü alabiliyorsunuz. Eğer öyle bir ihtiyacım olur diyorsanız 7600 alın. Onun dışında sadece işlemci mi alıyorsunuz yoksa sistem mi diziyorsunuz ?
İkisinide ekran kartına takar niye anakarta taksın gerek yokArkadaşım için sordum aslında 7600 önerdiler burada yazmadım 2. Monitörü var 165hz 1080p ona bağlar kullanır demişlerdi sizce mantıklı mı? Bence baya mantıklı![]()
Ya biri 2k monitör çok yük binmesin diye önerdiler bende öyle dedim ilk sonra mantıklı geldi.İkisinide ekran kartına takar niye anakarta taksın gerek yok
Öyle bir şey yok ekran kartına takınYa biri 2k monitör çok yük binmesin diye önerdiler bende öyle dedim ilk sonra mantıklı geldi.