Öneri 7800X3D 9070Xt Si̇stem

rebif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
46
İşlemci
7800X3D
Ekran Kartı
9070XT

1781928050127.png

nebi akgün kanalında tanıtılan sistem

Soldaki ham hali
Ortadaki benim güncellediğim hali
Sağdaki de ürünlerin perakende fiyatları lakin bazı ürünler birebir aynı değil

SİSTEM TAMAMEN BEYAZ OLMADIĞI İÇİN BAZI ÜRÜNLERİN SİYAH BAZI ÜRÜNLERİN BEYAZ OLMASI ÇOK TA HOŞ OLMAYACAĞI VE FİYAT FARKINA DEĞMEYECEĞİ İÇİN SİYAHA ÇEVİRDİM

Güncellenen ürünler arasında b850m-k var mesela ama en ucuz araştırılan ürün b650m-r
ssd en ucuz gen4 m2 ssd
ekran kartı en ucuz 9070xt ekran kartı
psu kasa seti olarak da hem çok uygun fiyat hemde sorun çıkarmayacak ama sistemdeki ürüne göre fiyat farkı bayaa olan bir ürün

Daha fiyat performans ürünlerle elbetteki daha uyguna alınabilir
bir tık daha yüksek ürünlerle çok çok cazip değil ama alınabilir gibi duruyor
soğutucu da çok az daha düşük modeli

Buna rağmen tek tek toplamak 89318 tl
güncellenmiş sistem hali 88019 tl

bu arada sistemde 9700x işlemci vardı
elbetteki çok güzel bir işlemci
ama bir çok kişi X3D işlemcilere baktığı için işlemciyi x3d ye yükselttim

• Beğen
Reactions: X99

X99

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Nebi Akgün sistem için 10K indirim yaptırdı sanırım. Sitemin normal hali 90K olarak biliyorum. Gaming gecesine özel indirim yapılmış.
80K üzerinden 700 TL Fark ile Anakartı B850M-K yapmak mantıklı. Nebi Akgün videosunda B650M-R ve B850M-K için aynı anakart, arasındaki fark sadece GEN5 SSD demiş ama. B850M-K Extra manuel Ram tweak ayarı için 7000+ Mhz durumlarında bence daha başarılı. 650M-R yi denemedik ama araştırmak lazım.
Güç kaynağı 850W daha iyi olur.
FPS odaklı CS2 Valorant gibi oyunlar için X3D işlemci daha iyi olabilir. Ram ve PBO ayarı ile 9700X işlemciden yüksek performans alanlar var ama, normal kullanıcılar bu stabil ayarları yakalayamaz.
Özelleştirmeler ile sistemi yükseltip normal ücretine almak daha mantıklı tabii.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri