7800X3D Için Kule Tipi Soğutucu

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
İyi günler arkadaşlar 7800x3d işlemcim için şu an yeni bi soğutucu alana kadar ak400 digital kullanıyorum idarelik 2.elde 8 aylık ak620 digital pro buldum 3800 e digital ekranlı sevdiğim için hoşuma gidiyor daha önce thermalright peerless assassin 120 digital kullandım fan ve malzeme kalitesinden memnun olmadığım için iade etmiştim bu fiyat aralığında cooler master hyper 612 apex de var ama bilemedim bu işlemci için anlık ısı artışını biraz daha minimize edicek kule tipi öneriniz varmıdır

KS

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
Gayet guzel kule tipleri kullanmışsın. Onlarda soğutamıyorsa hava akışı sorunu olabilir kasada. Sıvı soğutma neden almıyorsun
Sıvı olarak Arctic liquid freezer iii 240 pro argb almıştım pompayla vrm soğutucu fanının cızırtı şeklinde sinir bozucu Bi sesi vardı iade ettim onuda soğutması iyiydi ama sıvıya çok sıcak bakmıyorum artık kasamda 4 fan var 3 ön de 1 egzoz olmak üzere thermalright Tl-m12-s argb 120mm kullanıyorum mesh kasa kullanıyorum fanı sessiz olan Bi model hava soğutma alsam 7800x3d için alıcam ama karar veremiyorum ne alsam diye

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
618
Thermalrigt Royal serisi gayet kaliteli güzel, alabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri