7800X3D İçin Sıvı Soğutma Önerisi (Temmuz 2023)

Mustafatrk69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selamlar,

7800x3d işlemci ve 4070 ti ekran kartı kullanıyorum bu işlemci için 360mm sıvı soğutucu istiyorum arkadaşlar önerileriniz nelerdir.

Sıvı soğutucuya göre Kasa da önerebilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
10.000 tl hem kasa gem soğutucu için ama biraz daha yukarı çıkabilirim bütçede.
Sıvı soğutucu olarak bu ürünü önerebilirim, Işıklı vs olsun istiyorsanız başka ürünlere de bakabilirim, bu ürünü çok tercih edildiği, güvenilir olduğu ve kullanıcı yorumları iyi olduğu için size önerdim.

- https://www.akakce.com/islemci-sogu...zer-ii-360-sivi-sogutma-fiyati,632833909.html

Kasa olarak nasıl bir şey istiyorsunuz? sade yada rgbli vs?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
KS

Mustafatrk69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Sıvı soğutucu rgb istiyorum kasada rgb istiyorum
Buradaki önerileri düşünebilirsin kasa önerisini de yapacağım yakın zamanda

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
knk 7800x3d kullanan biri bütçe de sıkıntı yaşar mı bunun doğrultusunda idcooling gibi alt segment soğutucular mantıksız bence
audi ye tofaş radyatörü takmak gibi :D

Selamlar,

7800x3d işlemci ve 4070 ti ekran kartı kullanıyorum bu işlemci için 360mm sıvı soğutucu istiyorum arkadaşlar önerileriniz nelerdir.

Sıvı soğutucuya göre Kasa da önerebilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/nzxt-kr...i-sivi-sogutucu-p-HBCV00004CWZE1?magaza=Aptek bu da gayet şık ve de kaliteli bende 240 lığını kullanıyorum knk 7700X im boşta 58-60 larda

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
KS

Mustafatrk69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
O zaman hangi parçaları alayım dostlarım siparişi vericem çünkü bugün

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
ben üst segment şık bi ürün öneriyorum diğer arkadaş f/p öneriyor, uygun olması için ikinci el tercih edermiydiniz?
Arctis modeli gayet yeterli bir ürün :) Diğer önerileri yapan Taner hocam, NZXT için bu kadar miktara çıkmaya gerek yok.

Dediğim gibi kişi RGB ürün istiyor onun için farklı ürün önermek daha iyi olacaktır.

H

Hangi model alayım link atarsanız kasa ve sıvı soğutucu için

Attığım Arctis modelinin ARGB Versiyonu, alacak olan sizsiniz. Taner hocamınkilerden veya Arctisi yada arkadaşın belirttiği
NZXT arasında seçim yapmak size kalmış o kadar verecek paranız var ise kullanablirsiniz.

Aktif olarak kullandığınız kasanız mevcut mu yoksa sıfır sistem mi topladınız

Son düzenleme:
KS

Mustafatrk69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arctis modeli gayet yeterli bir ürün :) Diğer önerileri yapan Taner hocam, NZXT için bu kadar miktara çıkmaya gerek yok.

Dediğim gibi kişi RGB ürün istiyor onun için farklı ürün önermek daha iyi olacaktır.

Attığım Arctis modelinin ARGB Versiyonu, alacak olan sizsiniz. Taner hocamınkilerden veya Arctisi yada arkadaşın belirttiği
NZXT arasında seçim yapmak size kalmış o kadar verecek paranız var ise kullanablirsiniz.

Aktif olarak kullandığınız kasanız mevcut mu yoksa sıfır sistem mi topladınız
Sıfır sistem topladım Asus prime x670-p anakart.7800x3d işlemci 4070 ti ekran kartı.980 pro 1 tb ssd bunlar hazır aldığım parçalar ram psu kasa ve sıvı soğutucu kalan parçalarım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri