35.000-45.000 TL 7900Xt + 7500F'li Bu Sistem Alınır Mı?

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bu arada şu sistem aklıma yeni geldi bunda da benzer özelliklerle 45k ya dizebiliyordunuz

İşlemci: 9600x
Anakart: asus b650m-r
RAM: Lexar Thor RGB 32GB 2x16GB 6000MHz CL38
SSD: CORSAIR MP600 Core XT 1TB

Bu şekilde özelleştirince 45bin tl civarı tutuyor her ürün sıfır olsun derseniz bunu da değerlendirin tabi diğerindeki ürünlere göre kaliteleri düşük ram ssd psu falan yine de fena değil.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
187
Teşekkürler hocam

Son olarak şöyle sorsam 4070S’li sistemi alıp işlemciyi yıl başında 9600x e yükseltebilirim. Haftada 1-2 gün anca açacağım zaten evli olduğumdan dolayı:) o sistemdeki anakarta bu işlemciyi takabilir miyim böyle bi şey düşünsem?
Cities Skylines 2 oynamayı düşünüyorsan 5090 da bile aşırı kasıyor. Oyunun aşırı optimizasyon problemi var. Aktif olarak oynayıp yayın yapanları incelersen belirli bir süreden sonra kasıp donmaya crash hataları vermeye başlıyor.İkinci el pc yerine sıfır pc al. Oyun için genelde amd & Nvidia derim. Bütçen yetiyorsa 9070xt li sistemlerede bakabilirsin.

KS

MehmetLightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Cities Skylines 2 oynamayı düşünüyorsan 5090 da bile aşırı kasıyor. Oyunun aşırı optimizasyon problemi var. Aktif olarak oynayıp yayın yapanları incelersen belirli bir süreden sonra kasıp donmaya crash hataları vermeye başlıyor.İkinci el pc yerine sıfır pc al. Oyun için genelde amd & Nvidia derim. Bütçen yetiyorsa 9070xt li sistemlerede bakabilirsin.
Evet hocam sizle geçen ki açtığım konuda konuşmuştuk hatırlıyorum. 9070xt li sistem önermiştiniz

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
187
Evet hocam sizle geçen ki açtığım konuda konuşmuştuk hatırlıyorum. 9070xt li sistem önermiştiniz
Evet doğrudur. Ozaman çıkan sistemler maalesef o fiyatlara bulunmuyor. F/P sistem yakalamak zor şu zamanlarda . Karne kampanyaları filan umut ediyoruz. Bende kendime sistem toplayacam.Biraz maliyetli bir sistem olucak gibi bana.
Ekran Resmi 2025-05-01 16.10.44.png

PC hocasının yeni F/P sistem videosu gelecek. Yeni gördüm onu görüp değerlendirebilirsin. Yüksek ihtimalle AMD & Nvidia olucak gibi. 5060 Tİ veya 5070 de olabilir.

Son düzenleme:
KS

MehmetLightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Evet doğrudur. Ozaman çıkan sistemler maalesef o fiyatlara bulunmuyor. F/P sistem yakalamak zor şu zamanlarda . Karne kampanyaları filan umut ediyoruz. Bende kendime sistem toplayacam.Biraz maliyetli bir sistem olucak gibi bana.Ekli dosyayı görüntüle 42319

PC hocasının yeni F/P sistem videosu gelecek. Yeni gördüm onu görüp değerlendirebilirsin. Yüksek ihtimalle AMD & Nvidia olucak gibi. 5060 Tİ veya 5070 de olabilir.
O halde o sistemi bekleyeyim eğer beklediğimiz gibi olmazsa 7800xt li sıfır sistemi alıp geçicem

Size de Allah kolaylık versin gerçekten maliyetli olacak gibi duruyor.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri