Yardım 7950X3D Vs 14900Ks

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
yok dün o listeyi oluşturmuştum sonra kafam karıştı :) işlemci konusunda kararsızım şuan... hatta anakartı abarttım mı biraz diye düşünüyorum.
Anladım, https://www.crtgamestore.com/crtg10...P0lGSTEWSpwld1XrhmiIxQpluEfiK7inj6XcRjObC0nvX satıcı ile görüşüp sistemin ne zaman geleceğini sorabilirsiniz, anakartı tuf yaptığınızda 97k yapıyor, + ssd + psu + sıvı soğutma corsair vb. 115k yı görür tahmini, 138k 7950x3d ye vermektense :D

Fahrettink

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bence anakart bi tık fazla olmuş ama siz bilirsiniz ve rami intel xmp seçmişsiniz onun yerine ben gskill trident z5 amd expo olanını öneririm bir de eğer isterseniz ekran kartını da pro art yerine farklı marka ya da model seçip fiyat düşürebilirsiniz. Bir de itopya bazı şeyleri gereksiz pahalı satıyor

KS

Tahirekmekci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bence anakart bi tık fazla olmuş ama siz bilirsiniz ve rami intel xmp seçmişsiniz onun yerine ben gskill trident z5 amd expo olanını öneririm bir de eğer isterseniz ekran kartını da pro art yerine farklı marka ya da model seçip fiyat düşürebilirsiniz. Bir de itopya bazı şeyleri gereksiz pahalı satıyor
ana kart bende bir tık fazla olmuş diye düşündüm zaten... onerdiğin ramlere de bakacağım kardeşim teşekkür ederim. itopyayı pdf olusturup modelleri kaydetmek için kullandım zaten. pro art 4080 super gaming de 46700 tl ve yine kasa ve diğer modellerde daha ucuz yerler var. farklı yerden alarak toplayacağım

Fahrettink

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ana kart bende bir tık fazla olmuş diye düşündüm zaten... onerdiğin ramlere de bakacağım kardeşim teşekkür ederim. itopyayı pdf olusturup modelleri kaydetmek için kullandım zaten. pro art 4080 super gaming de 46700 tl ve yine kasa ve diğer modellerde daha ucuz yerler var. farklı yerden alarak toplayacağım
Yine de aynı ramleri almak istersen amd expo olanına bak intel xmp olmasın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri