Öneri 8.500 9.000 TL Arası Android Telefon Önerisi

ardq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İstediğim özellikler:
Android işletim sistemi, 2K çözünürlük, en az 128 GB rom ve 6 GB RAM. Güncel oyunları rahat oynatsın ( telefon rahat bi 4 yıl götürsün) bir de en az 4000 mAh olsun. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
İstediğim özellikler:
Android işletim sistemi, 2K çözünürlük, en az 128 GB rom ve 6 GB RAM. Güncel oyunları rahat oynatsın ( telefon rahat bi 4 yıl götürsün) bir de en az 4000 mAh olsun. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
bu fiyat aralıgında bu kriterlere sahip olmak biraz zor hocam

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
KS

ardq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Kardeşim şahsi fikrim 2.el iphone 8 plus yada iphone x al. İphone seni epey götürür. He yok ben sıfır alıcam diyorsanda bu fiyatlara fazlada seçenek yok. vivo tavsiye ederim.
Teşekkür ederim düşünüceğim.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
2k ekranlar istediğin fiyatta eski telefonlarda olur ancak. androidde sıfır olarak note9 vs var.günümüzde 2 ve 4 k ekranlı telefonlar cok daha pahalıü, fhd yüksek hz uyarsa bakıp paylaşayım
İstediğim özellikler:

bütçeni aşmadan şunları buldum.
önceliklerine göre tercihini yapabilirsin. danışmak istediğin bir şey olursa yazabilirsin.

Son düzenleme:
KS

ardq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
2k ekranlar istediğin fiyatta eski telefonlarda olur ancak. androidde sıfır olarak note9 vs var.günümüzde 2 ve 4 k ekranlı telefonlar cok daha pahalıü, fhd yüksek hz uyarsa bakıp paylaşayım

önceliklerine göre tercihini yapabilirsin. danışmak istediğin bir şey olursa yazabilirsin.
Peki 2.el s20 fe ye ne diyorsun

seyfullah aktaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28

ARKADAŞA KATILIYORUM ESKİ TELEFON OLAN SAMSUNG GALAXY NOTE 9 VAR SADECE SENİN İSTEDİĞİN ÖZELLİKLERDE

VE YENİNİN 1080 İ ESKİNİN 2KSINDAN İYİDİR :D

KS

ardq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Tanıdık telefoncu var o konuda sıkıntı yok alınırmı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri