Ben aldım işlemci yükseltip normalde kendin toplasan 17.500 tutuyor üşenmedim hesapladımVatandan beklenmedik hareketler
Aldınız mı ?Bu arada gerçekten alınır mı ya ona göre satın alacağım güvenemedim fiyata
Forumda satış yasak.İsterseniz satabilirim mesaj atrsaniz
Ben ilk baktığımda vardı bir anda 500 kişi siteyi inceliyor dedi F5 attım bitti500 stok 0 a inmiş sansa bak ya geç kaldık
Hayırlı olsun.Elimde var
Bu sisteme anakart Fazlasıyla yeter diye düşünüyorumFiyat çok uygun olduğu için ben de aldım. Açıkçası daha iyi bir anakart istiyordum, belki seneye anakartı değiştirebilirim.
Bu sistem için değil, kendim için daha iyi bir anakart istiyordum, aklımda daha farklı bir sistem vardı. Bu sistemin fiyatı uygun olmasa almazdım açıkçası, çoğu parça bedavaya geliyor neredeyse. (Sistem kötü değil, benim aklımda daha farklı bir sistem vardı)Bu sisteme anakart Fazlasıyla yeter diye düşünüyorum
Onlar montajsız isteyenler montajlı isteyenler 3-4 gün den erken gelmez diye tahmin ediyorumÜrünü satın alan arkadaşlar teslim edilen oldu mu? Cumartesi günü eline geçenler olmuş
Montaj istemiştim, henüz gelmedi. Sipariş onaylandı aşamasında bekliyor.Ürünü satın alan arkadaşlar teslim edilen oldu mu? Cumartesi günü eline geçenler olmuş