Öneri 8-9K Gaming Kulaklık Önerisi

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
FPS Oyunu oynuyorum ne önerirsiniz ?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,059
yüksek fiyatı baya hyperx cloud önerenler var gerçekten iyi mi kalitesiz gibi duruyor baktım da
8-9K bandında bütçeniz var bütçenize uygun aslında.

yüksek fiyatı baya hyperx cloud önerenler var gerçekten iyi mi kalitesiz gibi duruyor baktım da
Kusura bakmayın modeli yanlış görmüşüm v3'ün düz halini alabilirsiniz. Cloud önerilir ama kafa yapınız büyükse sizi sıkar.

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
8-9K bandında bütçeniz var bütçenize uygun aslında.

Kusura bakmayın modeli yanlış görmüşüm v3'ün düz halini alabilirsiniz. Cloud önerilir ama kafa yapınız büyükse sizi sıkar.
hocam kablosuz kötü mü gecikme vs yapıyor diyorlar en iyisi kablolu oluyormuş benim alabileceğim pişman etmeyecek ne önerirsin FPS oyunları için birkaç model önerseniz herkesin memnun olduğu

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,059
hocam kablosuz kötü mü gecikme vs yapıyor diyorlar en iyisi kablolu oluyormuş benim alabileceğim pişman etmeyecek ne önerirsin FPS oyunları için birkaç model önerseniz herkesin memnun olduğu
Arkadaşım kullanıyor biraz pimpirikli birisi daha hiç şikayet etmedi yaklaşık 3 ay falan oldu.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
232

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Hiç düşünmeden Razer Blackshark v2 Pro al onlarca kulaklık kullandım en çok tavsiye edilen Hyperx serileri de dahil. ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hiç sorun yaşamadım FPS oyunlarında daha önce bu kadar iyi ses kasmamıştım. THX ses sistemi var dizi film veya hikayeli oyunlarda ses kalitesini muazzam hissettiriyor.

V3 Pronun yarısı fiyatına ve v3 pro ile aralarındaki fiyat farkına değecek bir özellik de yok hatta v2 Pronun mikrofon performansı çok daha iyi.

Bir de satın alacaksan kesinlikle konsol versiyonu mu PC versiyonu mu dikkat etmen gerek. Konsol versiyonu ile PC de Razer Synapse kullanamazsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri