Nasıl oldu bilmiyorum ama kullanmakta olduğum telefona birden güncelleme geldi , şaşırdım. Baktım performans iyileştirmeleri falan filan yazıyordu 27mb güncelleme gelmiş. Maksimum 3 yıl sonra telefon desteği kesilmiyor muydu ? Yanlış mı biliyorum.
Pek işe yarar mı bilmiyorum ama Samsung telefonlarına bu kadar uzun süre destek vermiyor diye biliyorum.Bende de vardı tozlu raflardan alıp şarja bir takayım bakalım gelmiş mi.
Note serisi de iyiydi ama. Gerçekten kaliteli telefonlar.Bende akşam gidip Note 4'ü bi açayım![]()
Note 4 güzel hala durur ve arada apk yükler kullanırım. Note 5 kullandım sorunları vardı. Note 6 & EDGE de güzel telefonlardıNote serisi de iyiydi ama. Gerçekten kaliteli telefonlar.
Kuzenimde Note 3 var hâlâ da çalışıyor. Eski ama cidden büyük. Şimdi ki telefonlar hep ucuz olması için bir şeylerden kısma derdinde. Eskilerde ne özellik varsa hepsini ekliyorlar.Note 4 güzel hala durur ve arada apk yükler kullanırım. Note 5 kullandım sorunları vardı. Note 6 & EDGE de güzel telefonlardı![]()