hocam çok haklısınız anlatmaya çalıştım fakat hepsini aynı yerden istiyorum diyorAMA O PARAYA HAZIR SİSTEM YERİNE ÇOK DAHA GÜZEL TOPLAMA SİSTEM DÜZÜLÜR YİNE ARKADAŞININ TERCİHİ AMA BEN YİNEDE BİRKAÇ HAZIR SİSTEM ÖNERİCEM BİRAZDAN
Bu sisteme 750w bronz psu yakışmamış. SSD de bilinmeyen bir markadan, kasa desen çakma gibi. Bilemedim gencergaming garip bir sistem hazırlamış.DAHA MANTIKLI BULAMIYORUM DEDİĞİM GİBİ MANTIKLI OLAN TOPLAMAK BU PARAYLA
![]()
MORİES / Intel i7-13700KF / RTX 4080 / 2 TB NVME M2 SSD / 32 GB 6000 MHZ DDR5 RGB GAMING YAYINCI OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Özelleştirilme kısmı varBu sisteme 750w bronz psu yakışmamış. SSD de bilinmeyen bir markadan, kasa desen çakma gibi. Bilemedim gencergaming garip bir sistem hazırlamış.
Parası olanın mantığı olmuyor hep söylerim. Kendisi toplamadığı sürece en az bir parçası dandik sistemler alır arkadaş farkında olmalı bence. O paralara çok güzel elle toplama ürünler çıkar.hocam çok haklısınız anlatmaya çalıştım fakat hepsini aynı yerden istiyorum diyor
Yayın için amd daha mantıklı onbellek için tüm büyük yayıncılar amd kullanıyorArkadaşım nvdia ekran karti ve intel işlemcili bilgisayar istiyor. Yayın ve oyun için kullanılacak. Sistemi tek siteden istiyor ve koltuk dahil olsun. Monitör dahil değil monitör önerilerinizi bekliyorum
Görürseniz bana da söyleyin, ayrıca ram 520mhz ama 6000mhz olarak belirtilmiş, yanlışlıkla bile olsa yasal yollara başvurulursa ceza alırlar veya tazminat öderler.Özelleştirilme kısmı var
Gencergaming sistemi parçalayacak bir sistem, gerek parça kalitesi gerek performans olarak, ellerinize sağlık.Listede çeşitli özelleştirmeler yaptım onları yaparak bu sistem olabilir PSU ram anakart sıvı soğutma vs değişirdim
13900kf ve rtx 4090 2tb SSD 32gb ddr5 ram z790 anakart ile güçlü bir sistem oldu diyebilirim
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Rica ederimGencergaming sistemi parçalayacak bir sistem, gerek parça kalitesi gerek performans olarak, ellerinize sağlık.