Yardım 80 Dolarlık Klavye Gümrük De Kalır Mı?

oselim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selamlar ben bugün epomaker sitesinden EPOMAKER X AULA F75 Max adlı ürünü aldım sonra aklıma sınırın 30 euro olduğuydu 1 epomaker dan para iadesi yapabilirmiyim 2 gümrük sorunu yaşar mıyım?

muhammedquler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Herkese selamlar ben bugün epomaker sitesinden EPOMAKER X AULA F75 Max adlı ürünü aldım sonra aklıma sınırın 30 euro olduğuydu 1 epomaker dan para iadesi yapabilirmiyim 2 gümrük sorunu yaşar mıyım?
Gecen hollanda dan ürün aldım 35 dolarlık türkiye geldiğinde ups beni aradı kargonuz gümrükte kaldı diye iade ettim dedim kapandı konu :D

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
GÜmrük müşavirliği denen bir şey var hocam. Ticari faaliyetlerde gümrük müşavirliği eşliğinde masrafları ve ekstra vergilerini ödeyerek siz de getirtebilirsiniz ama 1 ürün getirmek farklı 300 ürün getirmek farklı. Siz 1 ürün için gümrük masraflarıyla ürünün 3 4 katı fiyatını öderken 300 ürün için ticari bir firma çok daha az masrafla getirtebiliyor. Dİlerseniz Sarı Sitede halen kutusu açılmamış veya çok temiz daha uygun fiyatlılar da var. Ben Temu fırsatını kaçırmama rağmen hemen ardından daha piyasa yükselmemişken kapalı kutusunu elden 1550'Ye almıştım bir arkadaştan.

KS

oselim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
GÜmrük müşavirliği denen bir şey var hocam. Ticari faaliyetlerde gümrük müşavirliği eşliğinde masrafları ve ekstra vergilerini ödeyerek siz de getirtebilirsiniz ama 1 ürün getirmek farklı 300 ürün getirmek farklı. Siz 1 ürün için gümrük masraflarıyla ürünün 3 4 katı fiyatını öderken 300 ürün için ticari bir firma çok daha az masrafla getirtebiliyor. Dİlerseniz Sarı Sitede halen kutusu açılmamış veya çok temiz daha uygun fiyatlılar da var. Ben Temu fırsatını kaçırmama rağmen hemen ardından daha piyasa yükselmemişken kapalı kutusunu elden 1550'Ye almıştım bir arkadaştan.
Tamam iptal ettirdim bana böyle mesaj geldi
,

Ödemeniz normalde 3-5 iş günü içerisinde hesabınıza geri yansır.
İadenizi daha sonra almazsanız, kesin bilgileri doğrulamak için bankanızla iletişime geçmenizi öneririz.

Size yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa elimizden geleni yapmaya çalışırız.

İyi günler.
Karta parayi nasil yolliyicaklarve bankayı ararsak ne dememiz gerekir

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Bir yeri aramanıza gerek yok hocam. 5 6 işgünü içerisinde ödeme hesabınıza gelmezse o zaman arayabilirsiniz bankayı ve durumdan bahsedersiniz. Çoğunlukla bankanın işgüzarlığından aksıyor ödemenin ulaşması. Arayınca çözüyorlar.

Zaten 3000 TL'yi gözden çıkarmışsınız. Dilerseniz Trendyol'dan alın klavyeyi. Ama şu sıralar çok güzel alternatifler de var piyasada bu fiyat b antlarında.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri