Kalır gümrükteHerkese selamlar ben bugün epomaker sitesinden EPOMAKER X AULA F75 Max adlı ürünü aldım sonra aklıma sınırın 30 euro olduğuydu 1 epomaker dan para iadesi yapabilirmiyim 2 gümrük sorunu yaşar mıyım?
Gecen hollanda dan ürün aldım 35 dolarlık türkiye geldiğinde ups beni aradı kargonuz gümrükte kaldı diye iade ettim dedim kapandı konuHerkese selamlar ben bugün epomaker sitesinden EPOMAKER X AULA F75 Max adlı ürünü aldım sonra aklıma sınırın 30 euro olduğuydu 1 epomaker dan para iadesi yapabilirmiyim 2 gümrük sorunu yaşar mıyım?
Trendyolda buldum aynısını trendyolda nasıl geldiyseMümkünse hemen iade işlemini gerçekleştirin hocam. Geçmesi mümkün değil gümrükten.
nasıl geldi ise derken ?Trendyolda buldum aynısını trendyolda nasıl geldiyse
Trendyol gibi sitelere nasıl geliyor gümrüktennasıl geldi ise derken ?
Tamam iptal ettirdim bana böyle mesaj geldiGÜmrük müşavirliği denen bir şey var hocam. Ticari faaliyetlerde gümrük müşavirliği eşliğinde masrafları ve ekstra vergilerini ödeyerek siz de getirtebilirsiniz ama 1 ürün getirmek farklı 300 ürün getirmek farklı. Siz 1 ürün için gümrük masraflarıyla ürünün 3 4 katı fiyatını öderken 300 ürün için ticari bir firma çok daha az masrafla getirtebiliyor. Dİlerseniz Sarı Sitede halen kutusu açılmamış veya çok temiz daha uygun fiyatlılar da var. Ben Temu fırsatını kaçırmama rağmen hemen ardından daha piyasa yükselmemişken kapalı kutusunu elden 1550'Ye almıştım bir arkadaştan.