- Tepki
- 26
Rica ederim.RM750x ile arasındaki fiyat farkı bu kadar azken bunu hiç düşünmedim. Teşekkür ederim öneriniz için.
Rica ederim.RM750x ile arasındaki fiyat farkı bu kadar azken bunu hiç düşünmedim. Teşekkür ederim öneriniz için.
Hocam değişik adamsınNzxt veya bunu al
![]()
COOLER MASTER MWE GOLD 750 - V2 MPE-7501-AFAAGCM 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
COOLER MASTER MWE GOLD 750 - V2 MPE-7501-AFAAGCM 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağıinventus.com.tr
Niye değişiyimHocam değişik adamsınTeşekkür ederim. Bu ikisinden birini alıyorum.
O kadar sordum cevap vermedinNiye değişiyim![]()
Ben sürekli bakamıyorum daha yeni işten çıktım eve gidiyorum yolda öyle bakinayim dedimO kadar sordum cevap vermedinşimdi de bütçeye en uygun öneriyle geldin. Sana güveniyorum, ne dersen o.
Neyse sayende baya şey öğrendim. Baktım senden cevap yok, yabancı kaynaklara kadar daldımBen sürekli bakamıyorum daha yeni işten çıktım eve gidiyorum yolda öyle bakinayim dedim![]()
UzuldumO kadar sordum cevap vermedinşimdi de bütçeye en uygun öneriyle geldin. Sana güveniyorum, ne dersen o.
AdamsınNeyse sayende baya şey öğrendim. Baktım senden cevap yok, yabancı kaynaklara kadar daldım![]()
Beni de çok üzdüUzuldum