- Tepki
- 45
max 800 tl bütçem var kablosuz gaming mouse lazım şarjlı olmalı aj199 olmaz vergiyle 900 oluyor
abuzerim o bütçede en iyi mouse ajazz. Yoksa kablolu almalısın.max 800 tl bütçem var kablosuz gaming mouse lazım şarjlı olmalı aj199 olmaz vergiyle 900 oluyor
basilisk x mi alsam acaba yaabuzerim o bütçede en iyi mouse ajazz. Yoksa kablolu almalısın.
önereceğim kablolu da 930 olmuş.
aj199 zamlanmış zatenabuzerim o bütçede en iyi mouse ajazz. Yoksa kablolu almalısın.
önereceğim kablolu da 930 olmuş.
o mouse alınmaz. Alabiliyorsan ajazz çok iyi olur. Onun dışında diğer alternatifler kötü.basilisk x mi alsam acaba ya
aj199 zamlanmış zaten
neden alınmaz ve delux m800db düşündüm alternatif olarak neler alınır ?o mouse alınmaz. Alabiliyorsan ajazz çok iyi olur. Onun dışında diğer alternatifler kötü.
yani genel olarak özellikle birsürü özellik üstünlüğü var. tam fp mouse. Diğer mouse hakkında tam bilgim yok ama @Greewe bu konularda bilgili. Yine de büyük ihtimalle ajazz önerir. Kablolu tarafta HyperX Haste var, 930tl olmuş.neden alınmaz ve delux m800db düşündüm alternatif olarak neler alınır ?
900e ajazz var işte, o çok iyi. Onun için ağırlık bence tamamen bir işkence ondan dolayı hyperspeed falan önermiyorum.800e kablosuz yok
ağırlık sıkıntı etmezsen v2x hyperspeed yoksa hyperx pulseifre
v2x hyperspeed, katar pro dısında akakcede pek bısey cıkmadımax 800 tl bütçem var kablosuz gaming mouse lazım şarjlı olmalı aj199 olmaz vergiyle 900 oluyor
bende hyperx saha iyidir ilk defa duydum mouseyi markayı biliomda@abuzer kömürcü dediğim gibi ajazz aj199 al geç
yok güzel mouse, malzeme kalitesinden emin değilim. Haste de sağlam mouse. Bana kalsa benim tercihim ajazz aj199 olurdu.bende hyperx saha iyidir ilk defa duydum mouseyi markayı biliomda
bütçemi aşıyor o delux m800db yada basilisk x alırım muhtemelen@abuzer kömürcü dediğim gibi ajazz aj199 al geç
@Greewe öneri yapsın ona göre al.bütçemi aşıyor o delux m800db yada basilisk x alırım muhtemelen
orichi v2 test etme fırsatım oldu hiç beğenmedim 2.el hyperx haste wireeles almayı düşünüyorumOrochi v2