800 TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başlıkta yazdığı gibi 7.1 özelliğini en iyi kullanabilen kaliteli ve uzun ömürlü fiyatının hakkını verdiğini düşündüğünüz modelleri bekliyorum
Arctis 3
Hyper cloud 2
Düşünüyorum sizlerin yorumlarını bekliyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
AC3 önermem fiyatını hakkeden bir ürün değil. Cloud 2 artık eski sayılır onu da önermem.

1. Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 800 TL - Ti takısı Titanyum kaplamalı sürücü anlamına geliyor. Buda ses ayrımı ve temizliği konusunda bu ürünü diğer ürünlerden bariz ayıran bir şey. Mikrofon kalitesi de oldukça başarılıdır.
  2. HyperX Cloud Core 7.1 - 723 TL - Cloud 2 yerine alınabilir.
  3. Corsair Void Elite 7.1 - 764 TL - Sorun çıkartma potansiyeli olan bir ürün ama ses ve mikrofon olarak iyidir. Sorun çıkartma potansiyeli yüksek derken yerli ve yabancı kaynaklarda bu ürün hakkında uzun kullanımda olumsuz kullanıcı yorumları çok fazla onu kastediyorum.
  4. Roccat Khan AIMO 7.1 - 835 TL - Oldukça kaliteli popüler bir markadır ve ürünleri çok başarılıdır. Bu ürünü denemişliğim yok ama hem inceleme hem de kullanıcı yorumları oldukça iyi bir üründür.
Bu ürünleri öneririm. Bu ürünleri en iyiden başlayarak sıralamam gerekirse 1/4 > 2 > 3 diye sıralarım. 1 ve 4 aynı sayılırlar benim nazarımda. Ben olsam 1 veya 4 numaradan seçim yapardım eğer sorarsanız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri