Ne zaman gelirPc hocası giriş seviye sistem çıkarablir, eğer çıkarsa bütçenizin altında olacak. Bence biraz bekleyin.
Ekimin sonu olmasın oKesin bilgi yok, Eylül' ün sonunda gelmiş olur belki.
Bilmiyorum hocam, sadece çıkmış olabileceği tarihi döyledim. Ekimde çıkarsa güzel olur tabi.Ekimin sonu olmasın o?
Ekim ayındayız eylül çoktan bittiBilmiyorum hocam, sadece çıkmış olabileceği tarihi döyledim. Ekimde çıkarsa güzel olur tabi.
Ben de onu kastetmiştim zaten. Ama arkadaş hala tam anlaşmamış sanırımEkim ayındayız eylül çoktan bitti![]()
Ben de onu kastetmiştim zaten. Ama arkadaş hala tam anlaşmamış sanırım![]()
Benim yukarıdaki mesaja neden kızgın ifadesi attiniz?Pardon, sabah sabah olur böyle şeyler. Kasım'dan bahsediyorum.
![]()
Günadın Enes, bir çok yayıncı kardeşimizin 28 Ekim'i beklediğini düşünüyorum. Ben de pc toplayacağım için takipteyim.Kesin bilgi yok, Eylül' ün sonunda gelmiş olur belki.
O kendime olan kızgınlık hocam. Bunu nasıl hemen anlamam? Gibi. Sizlik bir şey yok saolun yanlışımı düzelttiniz.Benim yukarıdaki mesaja neden kızgın ifadesi attiniz?
Bende bekliyorum, inşallah beklenen gerçekleşir.Günadın Enes, bir çok yayıncı kardeşimizin 28 Ekim'i beklediğini düşünüyorum. Ben de pc toplayacağım için takipteyim.
Bana atınca sanki seni uyardığım için kızmışsın gibi görunuyor yoksa ben anladım zaten.O kendime olan kızgınlık hocam. Bunu nasıl hemen anlamam? Gibi. Sizlik bir şey yok saolun yanlışımı düzelttiniz.