- Tepki
- 2
Bütçem maksimum 8K civarı. Yani pek artacağını sanmıyorum. 200Hz üstü monitör arıyorum. Çoğunlukla CS oynanacak. Kronik sıkıntısı falan olmazsa güzel olur.
Bütçem maksimum 8K civarı. Yani pek artacağını sanmıyorum. 200Hz üstü monitör arıyorum. Çoğunlukla CS oynanacak. Kronik sıkıntısı falan olmazsa güzel olur.
samsung g4 nasıldır acaba ? hem baya ucuz gibi fiyatı bütçeme göre![]()
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.544,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Odyssey G4 te herhangi bir problem yok alınabilir. Diğer G serilerinde kronik sıkıntılar varsamsung g4 nasıldır acaba ? hem baya ucuz gibi fiyatı bütçeme göre
kronik sorunları var attığım ürün daha iyisamsung g4 nasıldır acaba ? hem baya ucuz gibi fiyatı bütçeme göre
bende öyle duymuştum g4 iyi dedi çoğu kişiOdyssey G4 te herhangi bir problem yok alınabilir. Diğer G serilerinde kronik sıkıntılar var
g3lerde yok mu kronik sıkıntı ? g4 iyi demişlerdi bide attığın monitör 8000 üstü en ucuz pttavm hem siteye hem satıcısına güvenmiyorumkronik sorunları var attığım ürün daha iyi
okuduğum bir kaç yerde yine sorunlar olduğunu g serisinin çöp olduğunu belirtmişler ki katılıyorum onlarabende öyle duymuştum g4 iyi dedi çoğu kişi
g3lerde yok mu kronik sıkıntı ? g4 iyi demişlerdi bide attığın monitör 8000 üstü en ucuz pttavm hem siteye hem satıcısına güvenmiyorum