8000TL 3070ti için 2k monitör önerisi?

Cansuafang

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selamlar 8 k ya kadar bütçem bulunuyor sadece oyun oynuyorum ips panel istiyorum. Genellikle rekbatçi oyunlar oynuyorum o yüzden bu nano, rapid teknolojisi kafamı karıstırıyor eski ekranım tn panel bu yüzden artık canlı renklerde ama gecikmesi olmayan güzel Bi monitör arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Selamlar 8 k ya kadar bütçem bulunuyor sadece oyun oynuyorum ips panel istiyorum. Genellikle rekbatçi oyunlar oynuyorum o yüzden bu nano, rapid teknolojisi kafamı karıstırıyor eski ekranım tn panel bu yüzden artık canlı renklerde ama gecikmesi olmayan güzel Bi monitör arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
ben Asus VG27AQZ adlı modeli aldım çok kıyak monitör 2k ıps panel 165 hz pivot özelliği mevcut tasarımı iyi tavsiye ederim ben 6200 tl aldım 1 hafta önce+ olarak garantisinide 3 yıl daha uzattım 6 yıl garantili bir şekilde 6900 tlye aldım tavsiye ederim.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
inç yada hz isteğinizi paylaşabilirmisiniz
Gigabyte G27qc 27'' 1ms 165hz 2k 2560x1440 Amd Freesync Premium Va Panel Kavisli Oyuncu Monitörü G27QC

KS

Cansuafang

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
28 inç geçmicek 144 den 240 a kadsr farketmez 2 k olucak. Gigabyte ürünğ tavsiye etmenizi Bi sebebi var mı genelde yorumları ve puanı çok düşük msı optix in rapid ips felan iyi diyorlar. Bana gerçekten parmağın hakkını alacağım renk paleti iiyi Bi ürün arıyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Monitör Öneri;

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri