Beyler klavye almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım maksimum 800 tl butcem var klavye önerir misiniz
Bu klavyeler mekanik değil.![]()
Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.505,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
mekanik olarak atmadım kalite olarka atmıştım 800 tl ye mekanik klavye kalitesiz gamepower tarzıBu klavyeler mekanik değil.
Redragon daha iyi. Tek seçenek var ama Gamepower dan iyi.mekanik olarak atmadım kalite olarka atmıştım 800 tl ye mekanik klavye kalitesiz gamepower tarzı