Öneri 800Tl Bütçe Beyaz %60 Veya Tkl Klavye Önerisi

melody

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Beyaz ve normal klavyelere göre küçük olan bir klavye arıyorum. Blue switch dışında herhangi bir switch olabilir.

Yurtdışı ürünü de olabilir ama mümkünse amazon üzerinden olsun.

Kendim bu ürünü buldum, beğendim ama rgb olmaması biraz düşündürdü.

Bütçe duruma göre artabilir. Teşekkürler şimdiden.
Bende arıyorum rez.

KS

melody

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Sinann20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Beyaz ve normal klavyelere göre küçük olan bir klavye arıyorum. Blue switch dışında herhangi bir switch olabilir.

Yurtdışı ürünü de olabilir ama mümkünse amazon üzerinden olsun.

Kendim bu ürünü buldum, beğendim ama rgb olmaması biraz düşündürdü.

Bütçe duruma göre artabilir. Teşekkürler şimdiden.
Bloody B418 Q Türkçe Multimedya USB Mekanik Gri Oyuncu Klavye tavsiye ederim ben kullanıyorum bir bak istersen.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Zaten halihazırda bir klavyem bulunduğu için fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Zevk için alacağım yani. Eklediğim klavye nasıldır peki? Eğer başka bulamıyorsak bunu alabilirim uygun benim için.
Alınabilir bence. Sadece kablosunun dandik olduğu belirtilmiş ( ne kadar doğru bilmiyorum) ama herhangi bir Type C kablo ile de kullanılabilir bir ürün.

KS

melody

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Beyaz renkte %60 veya TKL klavye arıyorum hocam.

Alınabilir bence. Sadece kablosunun dandik olduğu belirtilmiş ( ne kadar doğru bilmiyorum) ama herhangi bir Type C kablo ile de kullanılabilir bir ürün.
Ben de gördüm kablonun kötü olduğuna dair yorumlar ama dediğiniz gibi herhangi bir type c ile çalıştırırım çok da önemli değil kablo.

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Zaten halihazırda bir klavyem bulunduğu için fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Zevk için alacağım yani. Eklediğim klavye nasıldır peki? Eğer başka bulamıyorsak bunu alabilirim uygun benim için.
Kalitesi falan nasıldır bilmiyorum ama bende bu fiyatlarda kablosuz rgb mekanik beyaz klavye arıyordum bunu buldum Amazon'dan sanırım bunu alacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri