F/Pbence yazmışım kanka zaten ben beyeniyorum allah izin verirse yakında alıcam yurt dışından 3 bin tl ye
F/Pbence yazmışım kanka zaten ben beyeniyorum allah izin verirse yakında alıcam yurt dışından 3 bin tl ye
Yurtdisindan rampage mi alıcaksin?bence yazmışım kanka zaten ben beyeniyorum allah izin verirse yakında alıcam yurt dışından 3 bin tl ye
evet logitech falan fazla pahalıya geliyo 8 k flnYurtdisindan rampage mi alıcaksin?
Kötü tercihevet logitech falan fazla pahalıya geliyo 8 k fln
profesyonel bişey istemiyorum zaten direksiyonun olsun yeter gibi tam fp direksiyon o yüzden alıcamKötü tercih
G29 da fp ve 8kprofesyonel bişey istemiyorum zaten direksiyonun olsun yeter gibi tam fp direksiyon o yüzden alıcam
knk bütçem yok ama napayım biliyorum zaten daha iyi olduğunuG29 da fp ve 8k
Aynı fiyat knk bütçe ile alakası yokknk bütçem yok ama napayım biliyorum zaten daha iyi olduğunu
nası yok logitech burda 13 k yurtdışı 8 k rampage burda 7 k yutrdışı 3 kAynı fiyat knk bütçe ile alakası yok
Bütçe ne senin?nası yok logitech burda 13 k yurtdışı 8 k rampage burda 7 k yutrdışı 3 k
Max 4 5Bütçe ne senin?
pc tabiSelamlar,
Mesala 80 bin TL bütçeniz var en güncel sistemimi alırdınız yoksa mesala 30 bin TL sisteme ayırıp PS 5 alıp direksiyon seti alıp odamı yapardınız fikirlerinizi merak ediyorum 2.3 gündür sistem arıyorum aklımdaki sisyemi buldum ama boyle birseymi yapsam die düşünüyorum fikirleriniz neler ?