- Tepki
- 0
- İşlemci
- Ryzen 7 7900x
- Ekran Kartı
- RX 9070 XT
Dostlar hayırlı forumlar
2 ay sonra (YKS sınavı sonrası) mezuniyet hediyesi olarak hediye PC alacak ailem. Ben de çok uzun zamandır bekliyorum bu anı çünkü hiçbir zaman cidden güzel bir setupım olmamıştı. Hep içimde kaldı o heyecan yani. Şimdi yalnızca 2 ay sonra kavuşacağım inşallah. 80K bütçem var. Bunu çok aşmasa iyi olur çünkü vade farkı da epey koyuyor. Yalnızca kasa olacak; monitör, mouse vs önceden aldım zaten. Hazır sistem mi alsam kendim mi toplasam diye de kararsız kaldım biraz. Aklımdaki sistem nasıl bir şey diye de merak ediyorsanız RX 9070 XT almak aklımın ucunda var aslında. Hatta onu almayı diğer seçeneklerden daha çok istiyorum. Yayın açmayı da düşünüyorum bu yüzden bazıları "Yayın açacaksan NVIDIA dan şaşma" tarzı şeyler söylüyor. CPU olarak ryzen 7 9700x ve ryzen 7 7800x3d var aklımda ama 5-10 fps için bu fiyat farkını öder miyim bilmiyorum. Sizin yorumlarınızı da bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
(NOT: Genelde hatta %90 fps oyunu oynarım özellikle CS2 ve Valorant gibi oyunlar ilgimi çekiyor. Onun haricinde agalarla arada nadiren de olsa hikaye oyunu oynarım)