60.000 TL ve üstü 80K Tasarım Oyun Laptop

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,463
Msi serileri hakkında bilgi sahibi olan var mıdır ilgili modelde ekran kartı watt bilgisi bulamadım. Bu model sizce iyi midir? Benzeri hangi ürünleri tavsiye edersiniz?

https://www.incehesap.com/msi-katan...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.96.6
115W

KS

Elysioon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
115W

Gamerider ve slayer ürünleri için bir çok inceleme videosu izledim ancak yinede yeni çıkarılan ürünler olduğu için uzun vade kullanımda bir sorun yaratır mı çekiniyorum çünkü alacağım pc 7-8 yıl beni götürmeli. Bilindik markalarla mı devam etmeli yoksa risk alıp bu ürünlere mi yönelmeli ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,463
Gamerider ve slayer ürünleri için bir çok inceleme videosu izledim ancak yinede yeni çıkarılan ürünler olduğu için uzun vade kullanımda bir sorun yaratır mı çekiniyorum çünkü alacağım pc 7-8 yıl beni götürmeli. Bilindik markalarla mı devam etmeli yoksa risk alıp bu ürünlere mi yönelmeli ?
MSI da alsan farklı marka da alsan 7-8 yıl çok uzun bir süre olduğundan kesin sıkıntı çıkarmaz diyemem. MSI laptoplar da çok stabil değil şikayetçi olan çok kişiye denk geldim. Laptopa gerekli ilgiyi gösterir bakımını zamanında yapar, soğutucu ile birlikte kullanırsan sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
bir bakarsın

bunda 5070 var:

14900hx bundaki yeni ai serisinden güçlü. ancak güç harcama olarak ( Typical TDP: 55 W,TDP Down: 45 W,TDP Up: 157W)

AMD Ryzen AI 7 350 (45 W, TDPDown: 15 W )

sonuç olarak 14900hx özellikle yük altında daha çok güç harcayacak daha iyi bir soğutmaya gereksinim duyacaktır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri