Merhabalar, oyun, film için 65 İnch öneri yapabilir misiniz? Aklımdaki modeller S90D, S95D( parasına değerse 10K koyabilirim üstüne) QN90D siz hangisini önerirsiniz. 10 sene boyunca kullanmayı düşünüyorum.
Haklısınız rekabet azaldıkça markaların ellerindeki kontrol artıyor. Hayırlısı ile yaz aylarında evleniyorum o yüzden TV seçiminde zorlanıyorum bir de 10 sene değiştirmeyi düşünmediğim için bu daha da zor hale geliyor.Merhaba,
TV seçimi için en kötü dönemlerdeyiz. Üreticilerin dayanıklılık politikası.
Üzerine Türkiye yi de koyun.
SONY Türkiye pazarını kapattı. PANSONİC, SHARP ürün göndermiyor.
Orj. Japon Toshiba bulunmuyor. Satılan Toshiba lar Vestel üretimi..
On yıllık kullanım ömrü, sorunsuz, arızasız pek mümkün görülemeyeceğinden . Bu yeni ürettikleri TV lerde.. Yorumlarda 4-5 yıl gbi sürelerden bahsedenler var.
iç piyasada ÇİN üretimleri hariç SAMSUNG VE LG ye mahkum olmuş durumdayız...........
Önce şahsi tavsiyem ekran büyüklüğü bu önemli, bunda kesin bir karar önemli
Oturulacak yer ekrana uzaklık........... Ekran büyüklüğüne göre model ve fiyat değişecek..
Birde naçizane tavsiyem sadece kullanımda tercih ettiğiniz özellikleri barındıranlar.
Öyle extra extra özellikli, hiçbir zaman kullanmayacağınız özellikleri olanlar fiyat olarak şişiriyor. yokmuş el çırpnca şu özellik açılıyormuş vb türünden........
Ayrıca, PM check