83K Ybs İçin Üni Önerisi

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Selamlar abiler kardeşler. Bu sene girdiğim YKS sınavından 83.557 sıralama yapmış bulunmaktayım. Hedefim Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü. Fakat üniversiteye karar veremedim. Ankara'da yaşıyorum. Aklımda olan üniversiteleri sıralayacağım. Herhangi bir fikriniz veya bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

- Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (İngilizce)
-İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (Türkçe)
-İzmir Bakırçay Üniversitesi (İngilizce)
-Gazi Üniversitesi (67k sıralama-Biraz zor)

Aklımda Ankara Hacı Bayram Veli üniversitesi de vardı fakat akademik kadrosunu AYBÜ'nün kadrosuna nazaran beğenmedim. Gazi biraz zor gelebilir belki. Bu arada okul birinciliğim de var. Bunu da kullanacağım. Şimdiden teşekkürler.

asedwa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Helal olsun çok iyi puan almışsın hocam. Üniversite hakkında çok bilgim yok ama ankarada okumak daha iyi gibi.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Ne üstüne okumayı düşünüyordun @Kürşat Kütükçü yardım edebilir bildiğim kadar ile universiteli
Dediğim gibi Yönetim bilişim Sistemleri Bölümünde yazılım ağırlıklı gitmek istiyorum. İlk tercihlerim Ankara üzerinde olacak ama açıkta kalma ihtimaline karşın devamına farklı şehirlerde yazmak istiyorum. Sakarya, Akdeniz üniversiteleri de olabilir. Bartın Üni ya da . Yardımcı olunursa sevinirim çünkü gerçekten tercih dönemi de cidden stresli ve riskli bir zaman.

Helal olsun çok iyi puan almışsın hocam. Üniversite hakkında çok bilgim yok ama ankarada okumak daha iyi gibi.
Eyvallah.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Dediğim gibi Yönetim bilişim Sistemleri Bölümünde yazılım ağırlıklı gitmek istiyorum. İlk tercihlerim Ankara üzerinde olacak ama açıkta kalma ihtimaline karşın devamına farklı şehirlerde yazmak istiyorum. Sakarya, Akdeniz üniversiteleri de olabilir. Bartın Üni ya da . Yardımcı olunursa sevinirim çünkü gerçekten tercih dönemi de cidden stresli ve riskli bir zaman.

Eyvallah.
Yazılım çok çok iyi ciddi paralar var hayatın kurtulur

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Eyvallah abi. Ben de bu nedenden dolayı bu bölümü istiyorum zaten. Özellikle de yurtdışına gidebilmek için.
Ayn öyle kendini kurtar inşallah başarılı olursun yabancı dilini çok iyi geliştir ana dilin gibi bil tamam daha seni kimse tutamaz yazılım günümüzün ve geleceğin bence net olarak en iyi mesleği

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri